Pamycon a soplíky

niky6
3. máj 2022

Ahojte,
Už 6 deň berie dcérka ročná pamycon na sopliky. Lenže tie jej vôbec nezaberajú, dávam aj sinupret a odsavame. Môže to byť aj alergia? Pôjdeme k doktorke a skúsim sa jej spýtať či nám neda doporučenie k alergologovi. Pretože ak nezabera pamycom tak neviem čo sa ešte zvykne dávať :/

tata1401
3. máj 2022

@niky6 moja dcérka keď má soplíky tak bežne 7-10dní...pokiaľ je číry, biely tak dávame iba nasivin do nosa...akej farby má soplíky?

maris5
3. máj 2022

Pamycon sa berie ked su zelene sople,.cize je tam bakteria.
Ak pamycon nezabral, tak treba ist k DR.
Este sme nemali zelene sople pri alergii. 🤷‍♀️

niky6
autor
3. máj 2022

@tata1401 no občas ma číre a občas zelené.. Takže preto dala pamycon ale zabrať nezabralo veľmi

paulinkaa2
3. máj 2022

@niky6 ja som isla s mojou po cca 3t co po zelených soplochn neprestával kasel a povedala som jej ze sme obidvaja alergici. A ze aj tak je ešte malá/2,5r/ na testy.
Dostala Aerius sirup, solmucol a po vyteroch aj pamycon (preliecenie bacila/

alenamihal
3. máj 2022

MOJ mal tiez pamycon a nezabralo vobec...a to sme bojovali 3tyzdne so soplami...cistila som mu dost morskou solou 3x denne a preslo to ...pri alergii su vacsinou biele sopliky a skor len taka voda....mozno ,ze ma neaky bacil v nose...nam doktorka urobila vyter a mal tam neake kokaa 🙂 a to mal aj v hrdle,tak mu dala ANBT na preliecenie..a po ANTB ked kasel nepresiel nasadila AERIUS ..klop klop po mesiaci uz je skoro fit...