Ahojte,
Už 6 deň berie dcérka ročná pamycon na sopliky. Lenže tie jej vôbec nezaberajú, dávam aj sinupret a odsavame. Môže to byť aj alergia? Pôjdeme k doktorke a skúsim sa jej spýtať či nám neda doporučenie k alergologovi. Pretože ak nezabera pamycom tak neviem čo sa ešte zvykne dávať :/
Pamycon sa berie ked su zelene sople,.cize je tam bakteria.
Ak pamycon nezabral, tak treba ist k DR.
Este sme nemali zelene sople pri alergii. 🤷♀️
@niky6 ja som isla s mojou po cca 3t co po zelených soplochn neprestával kasel a povedala som jej ze sme obidvaja alergici. A ze aj tak je ešte malá/2,5r/ na testy.
Dostala Aerius sirup, solmucol a po vyteroch aj pamycon (preliecenie bacila/
MOJ mal tiez pamycon a nezabralo vobec...a to sme bojovali 3tyzdne so soplami...cistila som mu dost morskou solou 3x denne a preslo to ...pri alergii su vacsinou biele sopliky a skor len taka voda....mozno ,ze ma neaky bacil v nose...nam doktorka urobila vyter a mal tam neake kokaa 🙂 a to mal aj v hrdle,tak mu dala ANBT na preliecenie..a po ANTB ked kasel nepresiel nasadila AERIUS ..klop klop po mesiaci uz je skoro fit...
@niky6 moja dcérka keď má soplíky tak bežne 7-10dní...pokiaľ je číry, biely tak dávame iba nasivin do nosa...akej farby má soplíky?