Operácia močovej trubice u 4-ročného

viki128
12. júl 2024

Prosím vás o akékoľvek skúsenosti. Čaká nás to v októbri v BB. Celkovo sa bojím štátnej nemocnice, počula som hororové príbehy o tom čo sa v slovenských nemocniciach deje s detičkami keď tam matky nie sú. Ale keď na Slovensku sú myslím len dvaja detský urológovia, žiadny súkromný, nemám si z čoho vyberať. V informačnom letáku čo som dostala sa píše že ja si nemôžem nárokovať aby mal malý sprevádzajúcu osobu, keďže už nie je kojený, v čase operácie už bude mať viac ako 3 roky atď.. Ak ma len skúsia poslať domov, nenechám ho tam, odchádzam aj s ním.
Ešte viem že detičky ktoré dostanú oblbovák a potom anestéziu sa zvyknú budiť veľmi zle, s krikom, zmätené, grckajú.. Mojej mame keď bola v celkovej anestézii na súkromnej klinike, a zobudila sa pekne šťastná, povedali, že to preto že u nich na súkromnej klinike si zaplatila čiže dostala lepšiu anestéziu, vraj štátne nemocnice dávajú horšiu..
Nemám na rozhadzovanie, ale ja by som si rada priplatila za čokoľvek aby to zvládol lepšie, aby som hlavne mohla byť s ním.
Príde mi hlúpe ho dávať na operáciu keď a tým nemá problémy, ale doktor povedal že naozaj treba.
Tie jednodňové súkromné kliniky nevedia niektoré spraviť takúto operáciu aj keď napríklad nerobia deti a takéto veci? Prosím o akékoľvek skúsenosti s čímkoľvek o čom píšem ďakujem ❤️

zoe_2
12. júl 2024

O aku diagnozu ide?