Ahojte chcela by som sa opýtať ci mate niečo účinné na nádchu lebo moj mala na po prvý krát takú ze jej až soplik vyteka a ani spať mi poobede nevie
Odsávať treba, a je nasivin do nozteka aj maličkým detickam ale skôr by som zvolila zatiaľ niečo šetrnejšie ako homeopaticky sprej nepíšete koľko ma mala mesiacov…a pomáha nám inhalator
Nasivin -7dni,potom morska voda,sinupret,zvysit polohu dietata,zvlhcovat vzduch,odsabat,odsavat,odsavat....
Odsavat a hlavne režimové opatrenia (vyvýšené spanie - rovná šikmina, vlhký vzduch - pri chorobe kľudne aj 50-55%, cibula pod postieľku alebo eukalyptovy sprej od Justu neďaleko spania).
Co sa odsávania tyka, tak správny postup asi vieš - morská voda (ideálne niektorá hypertonická, no postačí aj quixx, či Mar), chvíľku počkať, odsať vysávačom (odsavacka kolmo na zahlavie) a ak sú sliznice veľmi spuchnuté, tak Nasivin podľa veku, od 2r je super aj Olynth. A hlavne veľa veľa tekutín počas choroby.
Nasivin pri nadche aspon prve dni je dolwzity kvoli opuchnutej nosovej sliznici,ak by bola sliznica neustale opuchnuta ,mozu sa mnozit virusy a bakterie a lahko moze vzniknut orl zapal
Ešte nám doktorka dala fenistil kvapky asi na ten opuch sliznice…a ja davam ešte cibuľový sirup a ten pomáha najlepšie
@stanka90 máš odsávačku?koľko má mala?