Niečo účinné na soplík

stanka90
12. mar 2022

Ahojte chcela by som sa opýtať ci mate niečo účinné na nádchu lebo moj mala na po prvý krát takú ze jej až soplik vyteka a ani spať mi poobede nevie

luccija
12. mar 2022

@stanka90 máš odsávačku?koľko má mala?

zojeva
12. mar 2022

Odsávať treba, a je nasivin do nozteka aj maličkým detickam ale skôr by som zvolila zatiaľ niečo šetrnejšie ako homeopaticky sprej nepíšete koľko ma mala mesiacov…a pomáha nám inhalator

riskoh
12. mar 2022

Nasivin -7dni,potom morska voda,sinupret,zvysit polohu dietata,zvlhcovat vzduch,odsabat,odsavat,odsavat....

mima172
12. mar 2022

Odsavat a hlavne režimové opatrenia (vyvýšené spanie - rovná šikmina, vlhký vzduch - pri chorobe kľudne aj 50-55%, cibula pod postieľku alebo eukalyptovy sprej od Justu neďaleko spania).
Co sa odsávania tyka, tak správny postup asi vieš - morská voda (ideálne niektorá hypertonická, no postačí aj quixx, či Mar), chvíľku počkať, odsať vysávačom (odsavacka kolmo na zahlavie) a ak sú sliznice veľmi spuchnuté, tak Nasivin podľa veku, od 2r je super aj Olynth. A hlavne veľa veľa tekutín počas choroby.

ailiba
12. mar 2022

@stanka90 ja som len odsavala, aj v noci . Nie som velmi za Nasivin hned pri kazdej nadche. Bud rada, ze ma soplik. Virusy sa prirodzene vyplavuju. Nebude to trvat dlho a bude to ustavat.

stanka90
autor
12. mar 2022

@luccija áno odsávacku aj odsavame ma 18 mesiacov

riskoh
12. mar 2022

Nasivin pri nadche aspon prve dni je dolwzity kvoli opuchnutej nosovej sliznici,ak by bola sliznica neustale opuchnuta ,mozu sa mnozit virusy a bakterie a lahko moze vzniknut orl zapal

zojeva
12. mar 2022

Ešte nám doktorka dala fenistil kvapky asi na ten opuch sliznice…a ja davam ešte cibuľový sirup a ten pomáha najlepšie

lelluska
12. mar 2022

@stanka90 Mne zmenil život inhalator. Deckám dávam vincentku. Bola to najlepšia investícia.