Mal niekto neziaduci účinok na Broncho-vaxom u deti v podobe takejto vyrážky, mala berie 3den. Po prvom dni sa objavili 6, dnes ráno už 10...myslela som si ze je to od komára ale po dnešnej noci keď mala dlhé pyzamo ma ďalšie na nohách. Nikto iný doma nie je postipany. Dnes je sobota a k lekárke sa dostanem až o 2 dní tak teraz neviem ci prerušiť liečbu alebo počkať...
Ak ma niekto skúsenosť budem rada ak sa ozve, tým pádom to vysadim. Vďaka
@veronika2316 žiadne nové jedlo, ani nový prášok, iné lieky neberie...pred týždňom dobrala suprax, nikdy na lieky reakciu nemala...ale toto ju aj dosť svrbí...vyzerá to ako stipanec od osy
No ja neviem mne to na ten bronchovaxom moc nesedí :/ ale ak si si istá skús vysadiť daj jej feniatil kvapky alebo niečo od alergie
@veronika2316 istá si nie som, preto som chcela vedieť ci nemal niekto podobnú situáciu
@lubinkap môj malý nemal žiadne ťažkosti
Všetky moje deti mali už kúru broncho vaxom, ani jedno nemalo žiadnu reakciu.. kožné reakcie z liekov bývajú skôr fľaky (ja som mala kožné už reakcie na iné lieky niekoľko krát, vyzeralo to úplne inak) toto mi naozaj príde ako štípance.. ale teda môžem sa mýliť.. večer ste neboli vonku, niektoré štípance sú vidno s odstupom času.
@lubinkap toto je stipanec a nie reakcia na liek.
My mame skúsenosti take ze ....cez prvu pauzu tých 20 dni boli dvaja synovia nonstop chorí, už som bola aj ja chorá z toho .....ale nechala som to ďaleko, douzivali to všetko tak ako sa ma a musím si poklopat už sú 3 mesiace zdraví, to u nás nebolo ešte asi aby bolo tak dlho zdraví...takže za mňa pokračujte určite. Na otázku čo ste sa pýtala si myslím ze to nebude z toho. 🙂
@susedka211 ja som ochorela hneď pri 1. dávke, potom v 2. pauze, netuším, či je to reakcia na liek. Al toto, opuch, mi nepripadá na reakciu.
ziadne reakcie, toto nevyzera ako reakcia na liek ale ako stipanec
@lubinkap podla mna to z toho nieje
Hladaj inde pricinu
Momentálne moji synovia (5 a 11 rokov) užívajú bronchovaxom. Dnes je ôsmy deň. Starší je zatiaľ v pohode. Mladší už mal nádchu a tiež mal štípance ako od komára ale dnes je vyhádzaný na tvári ešte viac. Takže už mu ďalšie dávky nedám....tie,čo tu píšete,že pri alergii na lieky môžu byť iba fľaky, nie je to pravda. Sama som mala alergickú reakciu na lieky kedy som mala hlavne na tvári ,,štípance". Myslela som si,že máme ploštice.nakoniec mi opuchlo čelo. Potom som sa o Tom dozvedela z prívalového letáka,že je to alergická reakcia.
Fuha a si si istá že je to z toho? Nejedla niečo nové alebo neberie iné lieky? Ja som sa s týmto ešte nestretla