Môjho syna bolí polovica tváre

misov
11. aug 2023

Trvá to už asi 6 dní. Nie je to bolestíve ale skôr nepríjemné. Syn cíti ako keby stŕpnutie a jemnú bolesť pravého líca, čeľuste a vnútorného ucha. Hlavne keď rozpráva alebo niečo je. Zub ho nebolí, ale má pocit ako keby cítil aj koreň zubu. Môže byť že je to iba prefúknutie od vetra? Že mu prefúklo ucho? Alebo to bude skôr zo zuba? Ako to vyliečiť. Ďakujem za rady.

sisa_s
11. aug 2023

Ak to trva 6dni, bolo potrebne navstivit pediatra

stellarstar
11. aug 2023

@misov more trvá to 6 dni a ako matka prečo si s nim nešla k dr??

alickapusinka
11. aug 2023

Môže mať aj zapáľ nervu. Aj s klímy to môže byť. Aj s prievanu.

fidea
11. aug 2023

@misov odporúčala by som Vám navštíviť detskú a aj zubára.. nemusí si byť vedomý tohoto, že bolesť vychádza zo zuba.. ale toto nevyzerá, že len tak prejde. Môže to byť aj nejaké hnisavé ložisko alebo zapálený nerv..

lizwer
11. aug 2023

@misov Jednoznačne treba navštíviť pediatra, zubára aj ORL. Keďže to trvá už 6 tak už je mizivá šanca, že to samé prejde. Nerobila by som žiadnu samoliečbu u syna, lebo môžeš to iba zhoršiť. A najmä, keď nevieš kde je koreň problému.

betulinka1
11. aug 2023

@misov preco si s nim nesla uzbarovi, nech spravi rongen. Alebo orl? To nie je sranda tieto tvarové bolesti, ze 6 dni 🙈🙈🙈

tamta
11. aug 2023

Mala si 5 pracovných dni na to ísť s nim k lekárovi a tipujem, ze to skončí zajtrajšou návštevou pohotovosti.... 🙂
Väčšina žien na MK nie su lekári, takže v pondelok smer lekár, ak to dovtedy vydrží..

uhnakova
11. aug 2023

ja som mala podobne priznaky pri neuroborelioze. Prestala som postupne citit ľavú polovicu tvare, kedze borelioza uz vyvolala zapal mozgovych bal. Definitivne by som to nepodcenovala. Chodte co najskor k pediatricke.

kacena4
11. aug 2023

kludne to mozu byt aj dutiny zapalene, smer dr