Máte skúsenost s elektroherbalizmom?

veselalentilka
21. mar 2017

Ahojte mamicky. Mate niektora skusenost s elektroherbalizmom, s plazmovym generatorom? Pomohlo to Vasmu dietatku pri castych
anginach, sprevadzanych stale zelenym hlienom? Staci to absolvovat raz ci viackrat? Dakujem vopred za odpovede.

bobulazelena
21. mar 2017

Plazmovy generator ti urcite pomoze od zbytocnych penazi, to je asi tak vsetko.
Pokial ma dieta caste anginy tak treba ist na otorinolaringologiu a imuninologiu

veselalentilka
autor
21. mar 2017

@bobulazelena dakujem za nazor,mate osobnu skusenost ci pisete o skusenosti Vasej kamaratky? dakujem vopred za odpoved. Samozrejme ze mame za sebou aj vysetrenia v ambulanciach

bobulazelena
21. mar 2017

@veselalentilka osobnu skusenost nemam...usudzujem na zaklade odbornych clankov, ktore som citala a vyvracaju, ze to vobec by mohlo nejakym sposobom fungovat.
O tom elektroherbalizme som zatial nepocula, takze k tomu sa vyjadrit neviem.
A lekari nenavrhli nejake dlhodobejsie riesenie?
Skusali ste uzovanie kolostra? Je vyborne na imunitu. Poradil mi to moj imunolog, je to prirodna vec a zabera.

veselalentilka
autor
21. mar 2017

@bobulazelena aj ja zatial len citam clanky o tom elektroherbalizme. Kolostrum? Hm.Este som o tom nepocula,ale dakujem za tip, hned sa nato pozriem.

katrin21
21. mar 2017

plazmovy generator poznam, aj biorezonanciu ( Diacom, Bicom), funguje to.... na zelene hlieny to bude vyborne,lebo sa odstrani zdroj, to, co ich sposobuje ( napr. nejaky streptokok a pod... ale moze to byt aj iny patogen)
a urcite to funguje, vobec to neni len tahanie penazi od ludi, ak ides k cloveku, co s tym naozaj vie robit....

s nazovom elektroherbalizmus som sa este ale nestretla....

veselalentilka
autor
21. mar 2017

@katrin21 dakujem krasne za nazor, potesili ste ma ze to teda skutocne funguje...

alaguema
21. mar 2017

@veselalentilka biorezonancia funguje. Osobná skúsenosť.

veselalentilka
autor
21. mar 2017

@alaguema a stacilo Vam jedno sedenie? ci viackrat? ak to napr.absolvuje raz, zaberie to a dieta sa vrati do skolky a tam je nejake zas chorucke dieta a chyti to nanovo?

katrin21
21. mar 2017

@veselalentilka nikdy nestaci jedno sedenie, to je na dlhsiu dobu... treba aspo 4 -5 -6x ist a potom sa znova dat prescanovat a podla toho dalej...
to sa naraz ani nesmie, lebo tam je aj uhynova reakcia, detox, duplom u deti...a po terapii pit vela vela vody 2 hodiny a tiez si dat psiliium

ale to zas neber ako zazrak, co ti zabrani dietatu ochoriet... ano, vyriesi to problem, su aj veci na podporu imunity a tak... ale neznamena, ze carovny prutik a dieta uz nikdy neochorie 🙂

katrin21
21. mar 2017

idealne je chodit pravidelne sa dat preventivne prescanovat

veselalentilka
autor
21. mar 2017

@katrin21 aky dlhy odstup treba mat od prveho sedenia?mesiac? napr?

alaguema
21. mar 2017

@veselalentilka asi záleží od toho, čo riešiš. Konzultuj konkrétny problém s niekým, kto sa v tom vyzná.

veselalentilka
autor
21. mar 2017

@alaguema tak ja sa zatial pytam len v teoretickej rovine. uvazujem,zvazujem.