Ahojte mamicky. Mate niektora skusenost s elektroherbalizmom, s plazmovym generatorom? Pomohlo to Vasmu dietatku pri castych
anginach, sprevadzanych stale zelenym hlienom? Staci to absolvovat raz ci viackrat? Dakujem vopred za odpovede.
@bobulazelena dakujem za nazor,mate osobnu skusenost ci pisete o skusenosti Vasej kamaratky? dakujem vopred za odpoved. Samozrejme ze mame za sebou aj vysetrenia v ambulanciach
@veselalentilka osobnu skusenost nemam...usudzujem na zaklade odbornych clankov, ktore som citala a vyvracaju, ze to vobec by mohlo nejakym sposobom fungovat.
O tom elektroherbalizme som zatial nepocula, takze k tomu sa vyjadrit neviem.
A lekari nenavrhli nejake dlhodobejsie riesenie?
Skusali ste uzovanie kolostra? Je vyborne na imunitu. Poradil mi to moj imunolog, je to prirodna vec a zabera.
@bobulazelena aj ja zatial len citam clanky o tom elektroherbalizme. Kolostrum? Hm.Este som o tom nepocula,ale dakujem za tip, hned sa nato pozriem.
plazmovy generator poznam, aj biorezonanciu ( Diacom, Bicom), funguje to.... na zelene hlieny to bude vyborne,lebo sa odstrani zdroj, to, co ich sposobuje ( napr. nejaky streptokok a pod... ale moze to byt aj iny patogen)
a urcite to funguje, vobec to neni len tahanie penazi od ludi, ak ides k cloveku, co s tym naozaj vie robit....
s nazovom elektroherbalizmus som sa este ale nestretla....
@katrin21 dakujem krasne za nazor, potesili ste ma ze to teda skutocne funguje...
@veselalentilka biorezonancia funguje. Osobná skúsenosť.
@alaguema a stacilo Vam jedno sedenie? ci viackrat? ak to napr.absolvuje raz, zaberie to a dieta sa vrati do skolky a tam je nejake zas chorucke dieta a chyti to nanovo?
@veselalentilka nikdy nestaci jedno sedenie, to je na dlhsiu dobu... treba aspo 4 -5 -6x ist a potom sa znova dat prescanovat a podla toho dalej...
to sa naraz ani nesmie, lebo tam je aj uhynova reakcia, detox, duplom u deti...a po terapii pit vela vela vody 2 hodiny a tiez si dat psiliium
ale to zas neber ako zazrak, co ti zabrani dietatu ochoriet... ano, vyriesi to problem, su aj veci na podporu imunity a tak... ale neznamena, ze carovny prutik a dieta uz nikdy neochorie 🙂
idealne je chodit pravidelne sa dat preventivne prescanovat
@katrin21 aky dlhy odstup treba mat od prveho sedenia?mesiac? napr?
@veselalentilka asi záleží od toho, čo riešiš. Konzultuj konkrétny problém s niekým, kto sa v tom vyzná.
@alaguema tak ja sa zatial pytam len v teoretickej rovine. uvazujem,zvazujem.
Plazmovy generator ti urcite pomoze od zbytocnych penazi, to je asi tak vsetko.
Pokial ma dieta caste anginy tak treba ist na otorinolaringologiu a imuninologiu