Ahojte, dcéra má po hlave mastné lupinove ložiská, svrbí ju to a nepekne to vyzerá. Nemáte niektorá mamina skúsenosť s nejakým šampónom, ktorý by tento problém zmiernil? Od Dr sme mali pred časom nejaké spreje a vodičky, ale nepomohlo... Ďakujem
Babe sampon na mliecnu chrastu, navlhcit hlavu, vmasirovat sampon, nechat 30 min posobit a zmyt
Ďakujem pekne, ešte som zabudla dodať, že dcéra má 12 rokov...
Ahoj, to co opisujes vyzera ako seborea, syn 14 ju ma tiez a jedine co nam pomaha udrzat to ako tak pod kontrolou je head and shoulders, teraz maju taku novu radu.je to sampon aj kondicioner,kondicioner sa dava aj na pokozku hkavy,pomaha proti svrbeniu.zaklad je vlasy fenovat, nenehavat volne uschnut,aby sa tam nemnozili kvasinky,ktore to vedia zhorsit.pozor, maju aj hydratacny s vonou kokosu.ten v ziadnom pripade nekupovat.
A samozrejme raz za cas na pokozku hlavy nizoral sampon s lekarne
@michaelamaranesi ja len jedno k tomu...mam psoriazu a sampony s tea tree mi vyslovene palia pokozku..za mna v ziadnom pripade na psoriazu
Mne v tom veku zistili psoriazu. Urcite chod s tym k dr.
Ducray Kelual DS,to nam odporucili v lekarni na taketo lupiny u dospievajucich deti a pekne zabral
Aj u starsich deti sa mliecna chrasta zvykne spravit.
@michaelamaranesi to co pises som mala iba napr na rukach. Nohach.
Vo vlasoch som mala klasika lupiny.
@michaelamaranesi mne nemusis vysvetlovat moju dg ;) ja len hovorim zo svojej skusenosti, ze sampony s tea tree mi stav vyrazne zhorsuju.a to nemam alergiu,odskusane na inych castiach bez psoriazy
Kvasinky.
Ďakujem pekne za rady. Niečo skúsime. Pri Dr sme boli, k psoriaze sa veľmi nevyjadrila, dala tablety nizoral, nepomohlo vôbec... Sampon ani nespomenula. Tak neviem. Dcéra to ma už dlhšie, nie je to úplne po celej ploche, ale má toho niekedy viac, niekedy menej. Vlasy jej aj rýchlejšie mastneju, tak ideme riešiť inak.