Má môj syn kiahne?

10. jún 2022

Malý ma takéto 3 bodky ale len na nohách včera mal teplotu 38,7, doktorka tvrdí že zo zubov ale mne sa to teda nezdá

topanocka15
10. jún 2022

Môže to byť. Niekto má kiahne že 3 4 bodky a nič viac.Syn mal kiahne ale iba sem tam fakt nie veľa a vyzeralo to miestami ako štípanec od komára

banderaska29
10. jún 2022

no, to zistíš tak, že sa proste začnú množiť. môže to byť štipanec može to byť kiahna.
nám začali okolo ušiek, na hlavke, postupne nohy ruky brucho chrbátik.

napríklad jedno dieťa sa mi prvé vyhodilo na chrbte a druhé na hlávke 😀 tak si vyber. 😀

ale ano toto na fotke vyzerá ako pekná kiahna ! len my sme už takych za život mali a nepribudali tak som usudila že len štipanec.. držím každopádne palce

autor
10. jún 2022

@banderaska29 hej no čítala som ze sa začínajú na trupe ale tiež mam pocit ze to nemusí začať len tam 👉... 🙈 Neviem mal takú vysokú teplotu ci to môže mať aj z toho alebo telo nejako reaguje alebo fakt kiahne porazí ma....

river_song
10. jún 2022

Ja myslim ze sú to kiahne.. teraz je toho všade veľa, čiže je veľká šanca že ste to chytili niekde..

lulu0123
10. jún 2022

Mozu byt.Pozrite, ci vo vlasoch nema.Ak ano, budu to kiahne.Inak len pockat, ci toho bude viac.

autor
10. jún 2022

@lulu0123 nemá to nikde len 3 bodky ma na nožičke inak nikde nemá nic

marickaaaa
10. jún 2022

Syn mal prvú na lopatke a až za 3dni sa mu vytvorili ďalšie. A dcera mala prvú nad ústami a hned rano bola vysypana cela. Čiže uvidite za par dni

3009
10. jún 2022

Tých kiahní je teraz akosi dosť medzi deťmi. Aj naša vnučka teraz leží tretí deň s kiahňami. Prvý deň bola unavená a bolelo ju hrdielko a večer prvé kiahne a na druhý deň už poriadne vysypaná. Ak ti ostanú len tieto a nebudú mokvať tak to asi nebudú kiahne. Len pre istotu aby si to neškriabal.

banderaska29
10. jún 2022

áno autorka, teploty su sprievodné.. .držím palce daj vedieť ako ste na tom 🙂

autor
10. jún 2022

@banderaska29 ďakujem krásne 🙂 zatiaľ je to ok