Laryngitída

ivulec1
29. apr 2022

Ahojte ako dlho malý vaše detičky teplotu pri laringitide ďakujem

katkaseiner
29. apr 2022

Ahoj, my sa s krpcom trapime s laryngitidou uz cca 5 rokov... niekedy ani teplotu nema, vacsinou maval zachvat jednu noc.. uz ma aj 2 noci obcas.
Odporucam ist na alergo vysetrenie... u nas prave caste laryngitidy ma potlacili na vysetrenie a zistila som ze syn ma nielen reflux ale aj alergiu na brezu... Teraz berie preventivne lieky a napriek tomu ze kazdy mesiac mava laryngitidu, tak teraz 2 mesiace nemal... uvidime co bude... Vraj z toho deti vyrastaju, ale ked mal maly rok a 2 mesiace (vtedy ju mal prvykrat) tak v nemocke nas hospitalizovala lekarka ktora mala aktualne tiez laryngitidu.

riskoh
29. apr 2022

My teplotu vobec nemavame,ale kasel nas drzi aj 3 tyzdne a vacsinou skoncime na atb,chodime ma imunologiu,tiez mame reflux

zorkahorka
2. máj 2022

Myslim,ze moji synovia ani raz nemali teplotu..a mali lahky a rychly priebeh. Prajem rychle uzdravenie

ivulec1
autor
3. máj 2022

@riskoh a aký mávate ten kašeľ mne malý prvé dni skoro vôbec nekaslal a teraz začal tak viac

riskoh
3. máj 2022

@ivulec1 ved prave to...
Vnoci stekavy zachvat a ce, den suchy dunivy,nevykasliava dlho,skor dusivyj ajpreto castona atb skoncime

ivulec1
autor
3. máj 2022

@riskoh mi práveže v noci nie iba cez deň.... Ako keby ho skriabalo v krku

riskoh
3. máj 2022

@ivulec1 inhalujete? Malemu to pomaha

ivulec1
autor
3. máj 2022

@riskoh áno a aj zvlhčovač mame.... Ale dnes to je zatiaľ v poriadku.... Ďakujem