Lapanie po dychu u 2 mesačného bábätka

suzynka
31. jan 2020

Prosím vás mal niekto rovnaký problém ako my? Moja dcéra mi večer začala lapat po dychu ako keby mala záchvat a robila to celú noc. Neprehlta poriadne slinky ani. Teraz ráno mi nechcela ani jest stále by len spala.

nikpa
31. jan 2020

@suzynka a to riešiš na koňovi? Dúfam, že už si v čakárni u pediatra. S dýchaním u tak malých bábätiek to nie je sranda. My sme mali opačný problém, syn po návrate z pôrodnice dýchal veľmi rýchlo, museli sme byť hospitalizovaní

lija22
31. jan 2020

moja mala nieco podobne ked mala teraz sople, ma 4 mesiace. chod k pediatrovi

suzynka
autor
31. jan 2020

@nikpa boli sme u lekárky a povedala ze to je normálne a ze v podstate nepočuje žiadne chrapčanie u malej lebo ona aj chrapcala jak keby jej zatekali hlieny... No ale mne sa to moc normálne nezdá...

zenazaba
31. jan 2020

Pravdepodobne vygrcla mlieko a sposobilo jej to spazmus hrtana, z toho to chrapcanie a lapanie po dychu. Pokial sa to nebude opakovat, nepanikarila by som. Ulozit do vyvysenej polohy a na monitor dychu.

suzynka
autor
31. jan 2020

@zenazaba práveže nevygrcla nič. Ona papá nutrilon proti grckaniu a odvtedy nezvykava už grckat vôbec.

zenazaba
31. jan 2020

@suzynka nemusi mat viditelne mlieko v puse a moze to byt reflux.

deti95060810
31. jan 2020

no ak povedala DNES lekárka tak by som sa možno aj uspokojila...Prinajhoršom ešte zabehnúť na pohotovosť...