Ahojte.
Chcem sa spytat, ci niektora nemate podobny problem. Nasa Hanka , inak chodi od 9,5 mesiaca, zacala bezdovodne krivat. A to takym sposobom, ze ked sedi alebo je na rukach a polozim ju na zem, neche sa postavit na nozicku a kriva. Ale po par sekundach akoby to preslo a uz nekriva. Neviem, ci sa mam bat a mame ist k lekarke, alebo to prejde....
radsej chodte ku doktorke, mozno to nic nebude ked potom nekrivka, mozno este nevie udrzat rovnovahu alebo co, ale urcite to bude ok 😉
pripájam sa-choď k dr.,pošle vás na ortopédiu, hlavne kľud, neboj sa. 😉
Ahoj miruliačik,
môj syn Adamko tiež začal veľmi skoro chodiť a to v 10 mesiačikoch. Sem tam aj ja na ňom spozorujem že krivká, ale zistili sme že treba aj strihať nechtíky na nohách, stane sa že sa mu zachytia o pančušku a jeho to potom pokúša, tak s veľkou námahou ostriháme a už je ok 😉 . Alebo ho niečo pokúša v topánočke alebo v papučke.
Ale aj napriek tomu, ak nemávate takéto problémiky tak šup k pediatričke 🙂 .
Krásny večer
Ahoj,hlavne buď v pohode, ale určite bež čím skôr k lekárke, nedaj sa odbiť a pre pokoj duše sa daj objednať aj k ortopédovi a dajte si urobiť aj krvné testy u reumatológa. V žiadnom prípade Ťa nechcem vystrašiť, ale hovorím z vlastnej skúsenosti. Radšej nech to nič nie je a trošku pobeháte po lekároch, akoby ste mali niečo zanedbať. Neboj, bude to v pohode, držte sa!
ahojte baby, od minuleho tyzdna, od pondelka aj ja pozorujem na mojom synovi, ze kriva. Vo stvrtok sme boli aj u lekara na ortopedii, tak nam kazal davat Nurofen a ked to do pondelka neprejde, mame prist. Pri vysetreni nijako nereagoval na bolest a to s nim lekar skusal vselijake kusky s nozickami. Som z toho naozaj vyplasena, lebo som si na nete nasla vselijake clanky o krivani deti, co to moze sposobovat a najviac sa obavam Neuroblastomu.(nador nezrelych nevvych buniek.) Fuuuha, baby poradte, co mam robit, urcite pojdem pondelok na ortopediu, mam ziadat aj o toto vysetrenie?dik
ja by som to riesila u lekarky 😉