Je rozdiel v čaji pre dieťa a pre dospelého?

15. nov 2020

je nejaky rozdiel v tychto cajoch? mam 4mesacne babo a mam doma len obycajny harmancekovy caj z potravin, mozem mu ho dat? v com saodlisuju tie caje pre deti? maju menej latky?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karhu
15. nov 2020

nas pije cerveny rooibos, je chutny, neobsahuje teín, vhodny aj pre alergikov..

nikpa
15. nov 2020

Zrovna harmanček by som malému dieťaťu nedávala, pôsobí ako preháňadlo. Ja ho dávam malému keď ma tvrdú stolicu a funguje veľmi dobre. Inak 4 mesačnému stačí prevarena voda.

0silvia0
15. nov 2020

Ak je 4 mesacne babo kojene, caj nepotrebuje. Ak je na umelom mlieku, staci voda

meluela
15. nov 2020

tie co maju napisane, ze su od nejakeho mesiaca maju prisnejsie normy napr. na tazke kovy a ine toxicke latky. strava pre babatka to ma inak nastavene. dala by som radsej prevarenu vodu a kupila cajik v lekarni ktory je urceny pre babatka

zuzana_ilkova
16. nov 2020

Ja by som bylinkove caje detom nedavala v ziadnom pripade ... moj maly ma 10mesiacov a fiči na cistej vode, ide o to aby dieta prijimalo tekutiny nepotrebuje dochutene ( ak odmieta cistu vodu tak skus caj ale detsky nejaky)

yanni
16. nov 2020

A naco mu chces davat can? A este bylinkovy? Ma nejake zazivacie problemy? Uz tu bolo pisane, pilne kojenie dieta nepotrebuje ziadne ine tekutiny. Dietatu na UM staci cista voda. A ano, cisto baby food jej vyprodukovany podla prisnejsich pravidiel.

iinuska
16. nov 2020

Prevarena voda je najlepšia. Cajikov sa ešte napije,,keď bude väčší

autor
16. nov 2020

nafukuje ho
feniklovy caj nemam, tak ze vyskusam ten harmancek.. ci bolo by to zle?

0silvia0
16. nov 2020

Ved dnes su otvorene obchody aj lekarne, nemozes vybehnut?