je nejaky rozdiel v tychto cajoch? mam 4mesacne babo a mam doma len obycajny harmancekovy caj z potravin, mozem mu ho dat? v com saodlisuju tie caje pre deti? maju menej latky?
nas pije cerveny rooibos, je chutny, neobsahuje teín, vhodny aj pre alergikov..
Zrovna harmanček by som malému dieťaťu nedávala, pôsobí ako preháňadlo. Ja ho dávam malému keď ma tvrdú stolicu a funguje veľmi dobre. Inak 4 mesačnému stačí prevarena voda.
Ak je 4 mesacne babo kojene, caj nepotrebuje. Ak je na umelom mlieku, staci voda
tie co maju napisane, ze su od nejakeho mesiaca maju prisnejsie normy napr. na tazke kovy a ine toxicke latky. strava pre babatka to ma inak nastavene. dala by som radsej prevarenu vodu a kupila cajik v lekarni ktory je urceny pre babatka
Ja by som bylinkove caje detom nedavala v ziadnom pripade ... moj maly ma 10mesiacov a fiči na cistej vode, ide o to aby dieta prijimalo tekutiny nepotrebuje dochutene ( ak odmieta cistu vodu tak skus caj ale detsky nejaky)
A naco mu chces davat can? A este bylinkovy? Ma nejake zazivacie problemy? Uz tu bolo pisane, pilne kojenie dieta nepotrebuje ziadne ine tekutiny. Dietatu na UM staci cista voda. A ano, cisto baby food jej vyprodukovany podla prisnejsich pravidiel.
Prevarena voda je najlepšia. Cajikov sa ešte napije,,keď bude väčší
nafukuje ho
feniklovy caj nemam, tak ze vyskusam ten harmancek.. ci bolo by to zle?
Ved dnes su otvorene obchody aj lekarne, nemozes vybehnut?