Je normálne keď bábo v kuse kope a je nepokojné?

aleangela
7. sep 2010

Chcem sa opytat ci je to normalne,ze babo vkuse kope aj ked lezim ci chodim,kope ma silno az ma to miestami bolí...Neviem co mam robit...poradte mi prosim

traktor
7. sep 2010

je to normalne....ak by nekopalo, tak by si sa urcite stresovala ,pytala preco nekope 🙂 ..je to zivy tvorcek, niekedy v brusku *tancuje*prilis, niekedy je lenive...tak len vydrzat...ved uz je coskoro vonku, vela stastia a krasne zdrave babulko 😉

paola881
7. sep 2010

Bud rada,že kope 😉 .Niektoré maminy riešia opak a velakrát sa stalo,že musia ist na pohotovost,lebo necítia pohyby..to že malé stále kope,je velmi dobre,nemusíš sa ničoho bát a ak ta to bolí,to je druhá vec...ale musíš to vydržat,už len chvílu a bude vonku.Držím palce...

zuzkat1
7. sep 2010

by ma zaujimalo odkial beries ze je nepokojne🙂 moja sa hybala stale vo dne v noci a ja som si to uzivala aspon som vedela ze je v poriadku...ja som skor panikarila ked bola chvilu v klude🙂 inak moja teraz ani chvilu neobsedi tak sa mas asi na co tesit🙂

benne
7. sep 2010

Možno, že to Miškovia sú takí 😉 , aj ten môj kopal ostošesť, až som bola z toho v šoku, kedže pri prvom tehu som také kopance nepoznala. strašili ma, že ked tak kope, nedám s ním rady ked sa narodí, ale vééélmi sa mýlili, je velmi zlaty a pekne spinká. 😎 zatial.... 😀 😀 😀 Tak len vydrž, ved už to je za pár...

fatmira
7. sep 2010

ja mam v brusku tiez Miška 🙂 , a asi pred mesiacom som riesila tu istu otazku, ked som ho citila 3dni v kuse....tak ale stale lepsie ked kopka, ako keby nemal 😉 a zevraj chalani su lenivejsi 😀 😀 a ja pre toho svojho nespim dnes uz od stvrtej rana 😀

janulka182
7. sep 2010

Aj moja bola v brusku strasne aktivna a ostalo jej to aj ked sa narodila 🙂.

akdarka
7. sep 2010

ja som mojho volala kung-fu panda kym bol v brusku. nonstop v pohybe a take kopance, ze som nechapala ako moze byt doslova vsade 🙂 teraz je uz na svete a je tiez dost akcny na to, ze ma 2 tyzdne 😀

gabrielos
7. sep 2010

..tiež som mala obavy ako ty..stale v pohybe a často štikavka..doktor povedal nech to neriešim, tak snad to bude ok 😵

tinki
8. sep 2010

ahoj, aj moja dcérka tak strašne kopala...a to bola aspoň si myslím, predzvesť toho, že bude riadne šidlo. Pretože stále je. Vždy behá, neposedí na mieste, stále niečo objavuje. Občas som mala strach, že bude "hyperaktívna". Všetci ma však ubezpečili, že je to živé a zvedavé dieťa. No a v škôlke mi zasa povedali, že je to vyspelé a inteligentné dieťa. Len potrebuje stále viac nových vecí na spoznávanie. Nemaj obavy. 😉

figurka.m
8. sep 2010

ja cakam tiez chlapceka, a volam ho chobotnicka, pretoze mi nejde do hlavy ako moze kopat vsade naraz 😀 je to zazrak, niekedy sa mi brucho kyva zo strany na stranu alebo mi z neho vytrca nozicka.....starsi syn sa ide uchichunat, strasne sa mu to paci, a to som si myslela, ze on bol akcny, ale bracho ho predstihol 😀 neboj, je to v poriadku, asi sa uz nevedia dockat....