Ahojte, rada by som sa poradila ohladom problemu, ktory trapi moje 4,5 mesacne dievcatko. Uz tyzden a pol ju trapi kasel, ktory je pravidelne rano po prebudeni v trvani mozno pol hodinky s malymi prestavkami. Dietatko je uplne spokojne, kludne, usmiate, ale ten kasel je hrozivy. Dala som jej spravit vytery z nosa a hrdla a boli nastastie negativne. Teploty nema, akurat ma rano sople v nosteku, ktore nie su riedke, ale take male biele hlieniky, ktore mi ostavaju v odsavacke po rannom odsati. Napriek odsavaniu (iba rano) sa jej hlien tvori pocas celeho dna (hlavne v hrdle a myslim, ze aj v nose). Prvych 5 dni kaslala len rano a teraz to pozorujem uz aj pocas dna, ale nie tak intenzivne a casto, ako je to rano. Rozmyslala som co by mohlo byt pricinou, ale neprisla som na to. Nemate s tym skusenosti? Dychanie ma mala ciste, pije Nutrilon anti alergy bez pridavku kravskej zlozky a musim este povedat, ze som zbadala v ustach bielu bodku (takze jej pojde zub - potvrdene aj detskou lekarkou). Mimochodom, po navsteve detskej lekarky jej tato narodinovala ambrobene sirup, fenistil kvapky, multivitamin a vytieranie nosteka morskou vodou. Tu vodu pouzivam a nostek vytieram 2x denne, ale na zaklade negativnych vyterov mam obavy, ci je nutne podavat ambrobene (ci viac nazahlieni) a tie fenistil kvapky - to uz vobec neviem.. Mate podobnu skusenost, prosim o radu. Rozmyslam nad tym, ze by som jej dala spravit alergologicke testy, mate s tym skusenosti? Dakujem, Miriam
@mirkafi fenistil davaj to je dobre proti alergii..ja by som sa este pytala na krcne,moj maly mal 4 mesiace a to bol len zachripnuty a nas doktor hned poslal na krcne...