ahojte mamičky,
potrebujem poradiť ako zbaviť mojho 11-týždnového synčeka hlienikov v hrdle. nevie sa mi kvoly nim ani poriadne napapať. boli sme u lekárky a tá mu predpísala ditiaden a antibiotické kvapky do nosa Pamycon. len neviem či mu mám dať ten ditiaden,radšej by som nejaké kvapky alebo niečo podobné. noštek ma viacmenej čistý sem tam odsávame hlieniky,všetko to ma ale v hrdielku. prosím poradte ak máte niektorá skúsenost... ďakujem
skúšala som napísať strapcoo ale stále mi vyhadzuje že takýto užívateľ neexistuje. prečoo????
to je škoda, som sa nato spoliehala že mi pomože ☹
to budeš veľmi zlatá.. vopred ďakujem... 🙂
@sofianika Oficialne koncim svoju cinnost na modrom koniku. Tu to prestalo mat zmysel. Ale pre tych, ktory maju zaujem budem nadalej k dispozicii. Ale nie tu, kde su hadky a urazanie. Najdete ma na www.poradnaorl.webnode.sk na fb http://www.facebook.com/pages/Poradňa-ORL/... na maily poradnaorl@gmail.com Uvitam tam kazdého, kto potrebuje poradit, ci si len tak pokecat bez nenavisti, zloby a zavisti aka panuje tu. Ostatne laktacne poradkyne najdete na www.mamila.sk
hej hej už som to cez teba našla.. 🙂 skúsim jej napísať,dúfam že nám pomože sa zbaviť tých hlienikov. peknú nedeľu prajem 🙂
@sofianika napis @strapcoo, ona ti poradi. dithiaden bz som urcite nedala, ale dala by som sinupret