Ahojte,
Môj 2-ročný syn nekaká,...
Keď bol mladší kakal pravidelne, teraz? Posledné 3 týždne sa mi vykaká každý 3-4 deň. Papá hrušky, ovocie, každý deň má polievočku, jogurty a sladké sa snažíme úplne vynechať, bolesti bruška nemá ani ho nemá tvrdé... cvičíme, masírujeme a stále nič ... môžte sa pideliť o skúsenosti príp. poradiť?
Ďakujem
Ja mam presne tento isty problem..mala ma 1,5 roka a tiez kaka az kazdy 3az 4 den..tiez doteraz kakala pravidelne a uz dlhsiu dobu to ma takto..tiez papa vsetko mozne ani som nijak stravu nemenila ze by sa jej to koli tomu zacalo takze vobec neviem..tiez nema bolesti brucha ani neplace pri tom takze to zatial ani ja nijak neriesim..
ja podla seba viem, ked som bola dieta od isteho obdobia sa mi nepacilo kakat na nocnik... ten bol plytkejsi a moze to po vykakani steklit...skus normalne dosku na wc, dnes uz mas vseliake a mozno pomoze, ak sama ako pises vies, zes stravou to urcite nebude....
Skuste mu podavat kazdy den bud rano nalacno alebo primiesat do jedla za lyzicku lanoveho oleja + zvyste prisun vlakniny (orechy, semienka, jablka, mrkva, cvikla, fazulk. struky atd). Dobre je tiez pit prevarenu teplu vodu.
https://www.modrykonik.sk/market/ine/ormhie/ole...
Ak nema bolesti a ani ine problemy, ak je stolica normalna (nie prilis tvrda) tak by som to nebrala velmi tragicky. Nasa kaka aj 3x za den...asi preto lebo pije vela mlieka. No prospieva a nestazuje sa ze by ju nieco bolelo tak to neriesim. Su to deti...stolica sa im stale upravuje a crievka vyvijaju.