Doplnky stravy na akné pre pubertiakov

30. dec 2022

Pomohli nejaké doplnky stravy alebo priamo vitamíny na akne vašim pubertiakom? Ak áno, aké odporúčate?

mandzula
30. dec 2022

U nas nepomaha nic, akurat to trochu zmiernuje pravidelne cistenie u kozmeticky a pravidelna starostlivost doma. Mame pobehanych aj koznych lekarov, no zazrak sa nekonal.

mikadooo
30. dec 2022

Ahoj bola si u kožného? Mojej dcére veľmi pomohla (mastičkami, vodičkou). Jasné že nemala by jesť mastné, slané, procesované veci (povedz toto jedenásťročnej 🤣). Ak nezaberie, kamarátka mi poradila skúsiť vysadiť na mesiac aj mliečne, jej vraj to pomohlo kedysi v puberte. A plus aj kozmetičku máme pravidelne riešiť, aby si to nevytláčala sama. Ale moja dcéra má zatiaľ len začínajúce akné. Možno sa to ešte rozbehne, takže rada si prečítam aj rady skúsenejších.

luccija
30. dec 2022

Dcéra má 15 a od 13r. mala vyhadzabe čelo na šťastie nič iné.Neboli sme u kožnej, lebo kozmeticka povedala, že to nie je zle.najlepsie pomáha čistenie u kozmetičky potom ma aj 2,5 t pokoj a úplne čistú plet a kupujem Biodermu čistiaci gél a hydratačný.Mozes skúsiť zinok, ale dobre čistenie a starostlivosť doma je základ.Nechytat si to rukami, čistiť mobil...

lejla77
30. dec 2022

Mojmu 15 rocnemu synovi nepomohlo nic, teraz dostal uz lieky od koznej a zacina sa to pomaly lepsit. Ale mal velmi skarede na tvari a na chrbte.

lilke
30. dec 2022

Syn mal veľmi silné akné na tvári + chrbát. Tvár sme nasvecovali biolampou, tam sa to veľmi zlepšilo. No keď dlhšie (zo 2-3 mesiace) nepoužívame biolampu, vracia sa, no nie je až také zlé ako kedysi, a to ma 15, čiže akné sa stále stupňuje.

tanyan
30. dec 2022

Niekomu pomôžu probiotiká alebo selektívna diéta na identifikáciu spúšťačov (vyradiť postupne bkm, lepok...).
Sestra brala od puberty hak a zlepšila sa jej pleť, hoci antikoncepciu nepotrebovala.

zuzinabila
31. dec 2022

@luccija mozes mi napísať prosim presne prpdukt z tej Biodermy?ja dlhsie pouzivam La roche ale rozmyslam nad zmenou

berika
31. dec 2022

Pupalka dvojročná, sú to také olejove kapsule z lekárne, ja som to kúpila dcére na hormonalnu nerovnovahu a velmi sa jej upravila pleť.

luccija
31. dec 2022

@zuzinabila popozeraj web pred Vianocami mali akciu v lekárni, keď kúpiš 2 tretí kus máš zadarmo

zuzinabila
31. dec 2022

@luccija dakujem👍

mirka2405
31. dec 2022

Ziadne…az liecba retinolmi u koznej..

stanulienkat
31. dec 2022

Nepomozu ti ziadne doplnky.

autor
31. dec 2022

@berika fuha neviem či by to na syna by to zabralo tiež?

berika
31. dec 2022

Pozri si na nete príbalový leták, sú to len vitamíny

autor
31. dec 2022

@berika a po koľko sa u vás prejavili výsledky?

berika
31. dec 2022

Už po 2-3 týždňoch, viditeľne.