Dieťa zjedlo šumivý vitamín C

17. jan 2022

Caute,v nestrazenej chvili moje stvorrocne dieta zjedlo odhadujem tak 3-4(neviem ich nikde najst,mozno to bolo menej) sumivych celaskonov z kauflandu.Viem,ze cecka sa telo vie zbavit,no predsa...Zatial na nom nic zvlastne nepozorujem...Zazili ste uz nieco take?No a to davam pozor stale,aspon som si to myslela.

im709vf
17. jan 2022

Nič sa nestane, môj brat ako maly pojedol asi 5 magneziovych tabletiek. Nič mu nebolo, akurat ho kvalitne prehnalo 😄

simsalabim
17. jan 2022

Vycika. My sme ako deti stale kradli sumi vy celaskon.

autor
17. jan 2022

@im709vf Tak to ocakavam aj u nas.😀

autor
17. jan 2022

@simsalabim Jasne.To asi aj my.🙂

diewcatqoo
17. jan 2022

Ahoj, ako decko som zjedla par sumivych celaskonov. Okrem toho, ze ma kvalitne prehnalo, tak sa mi aj spustila krv z nosa. Neviem, ci to malo suvis alebo to bola nahoda, ze prave vtedy, ale dozivotne si to budem pamatat, pretoze som sa strasne bala. Mohla som mat tak cca 5 rokov a zjedla som minimalne 5 sumivych tabletiek.

pinkgirl
17. jan 2022

nič sa nestane - nadbytok vitamínu C telo vylúči močom, a z tých prídavných látok akurát zvykne preháňať.

negymama
17. jan 2022

daj mu viac pit, to mu pomoze aby to oblicky lepsie vylucili.

autor
17. jan 2022

Ďakujem za nazory,zariadim sa podla toho.

nikpa
17. jan 2022

Môj zjedol asi za hrsť detských vitamínov, nič mu nebolo.

danielahamar
20. jan 2022

Hovorí sa tomu, že bude mať drahy moč 😉😁

ninah1486
12. mar 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

synovi dávam céčko od lipo c askor

beahavala
16. mar 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

určite sa mi nič nestane