Dcéra dnes trikrát kakala, hnačku nemá. Je to v poriadku?

kvitok14
22. okt 2015

inokedy kaká len razz najviac 2 krát ..

mamulienka30
22. okt 2015

Tieto otazky obcas ze konec 😀 😀 😀

maminkynafazulka
22. okt 2015

:DDDDDDD juj..:D kým nemeníš pokakanú plienku nonstop..:D normálka..:D bože žienky..🙂

vilaamala
22. okt 2015

niekto sa tu nudí asi...

moni244
22. okt 2015

Hm, fakt pripad pre Housa 😀

katkakovac
22. okt 2015

To záleží od veku ale 1,5 syn kaká aj 3-4 krát denne. Niekedy raz, ale potom nám to ďalší deň spočíta 😀 pokiaľ nie je stolica vodnatá, kyslo nezapácha, je zbytočné robiť si starosti. Ak rastú zuby, stolica je častejšia. Ak by mala ozaj hnačku, tak by si menila plienku každú chvíľu. Nabudúce skús najskôr použiť google, vlastný rozum a až potom sa pýtaj na koníku...... 😉

saka90
23. okt 2015

baby, nechcem byť zlá, ale ona si z nás asi naozaj robí srandu...toto písala dnes :D
https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/dvojrocna-dcerka-ma-viac-ako-mesiac-zvysenu-teplotu-poradite/

s_mt
23. okt 2015

A co je na tom,ked sa pyta,nikto mudry z neba nepadol a ak je to prve dieta,tak nema skusenost. Nepaci sa mi,ked sa chce niekto len poradit a ostatne zeny len utocia.. Ked idu zuby,moze kakat aj 5x denne a z toho moze byt aj teplota. Ale zeby trvala az mesiac,je divne..

tamaram283
27. okt 2015
Používateľ tamaram283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tamaram283.

Ak má dcérka zvýšenú teplou a častejšie kaká - môže to byť samozrejme spojené aj so zúbkami. Môžem odporučiť probiotikum BioLac, ktoré som mojej malej dávala pri nadúvaní aj hnačke.