Cysta na vaječníku u bábätka. Stretli ste sa s tým?

tatiana1760
28. okt 2011

Ahojte ja som v 9 mesiaci,,už v termíne,no včera som bola u lekára a ten mi zbadal,že ma malicka cystu na vajecniku..
Mate niekto skusenosti s tymto nalezom,,, Bojim sa ako to pokracuje,,,, aky bude pôrod a co bude po nom,,,,
Všetky info a rady mi pomôzu ,,

anjelicek26
28. okt 2011

@tatiana1760 - to na ultrazvuku videl vajecniky babätka? To uz musi byt ine "delo" ultrazvuk 😕

Pravdou je, ze vplyvom hormonalnych zien u zmeny a pripravov na porod + laktaciu sa spusta kopa hormonov a dietatko ich pred/pocas porodu dostane v plnej miere. Preto niektorym dievcatkam (a aj chlapcom) tecie z prsnikov prve dni mliecko a niektore dievcatka dokonca slabo menstruuju, taky vytok. Mozno s tym suvisi aj cysta, aj ked, ci tam je ci nie je - to by som "uverila" az ked mi spravia sono priamo babatku.

frca
29. okt 2011

@tatiana1760,bud si len robis srandu a ak nahodou nie,tak si asi zle rozumela lekara,asi vravel ze tu cystu mas ty,nie babo😕

hajajanka
29. okt 2011

frca - neviem, preco by si robila srandu. My mame taku istu diagnozu - ovarialna cysta plodu. Hovorit striebro, mlcat zlato 🤐

ikke
29. okt 2011

ak videli mojmu synovi v 20tt gulky, preco by nemali byt vidiet vajecniky u dievcatka v 42tt? 😅

http://translate.google.com/translate?sl=nl&tl=...
je to sice google preklad ale snad ta trochu ukludni 😉

evatko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz