Čo na zahustenie a posilnenie vláskov dvojročného dievčatka?

helenka84
4. mar 2015

Ahojte mamičky, chcela by som Vás poprosiť o rady a skúsenosti, že či máte niečo odskúšané, čo by pomohlo posilniť a zahustiť detské vlasy? Mám dvojročnú dcérku, ktorá má pekné vlasy, len riedke a nie moc pevné. Niekoľkokrát bola strihaná na úplne krátko, ale teraz by som ju už nechcela, lebo si užíva, že môže mať copíky. Ďakujem pekne za rady.

bosoriak
4. mar 2015

Hustota, teda vlastne hrubka vlasov je dana geneticky. Strihanie nakratko nepomoze. Nech si uziva copiky, lebo potom v dospelosti zisti, ze na jemne riedke vlasy su najlepsie kratke strihy (z vlastnej skusenosti) 🙂

ivet1371
4. mar 2015

Strihanim zosilnuju vlasy .

lucyzet
4. mar 2015

podľa mňa je strihanie hlúposť, mňa naši strihali do piatich rokov a vôbec nezosilneli, potom mi nechali dlhé a behom roka sa samé od seba zahustili. myslím, že skôr záleží na genetike, ak má mať husté a silné vlasy, tak bude.

pribinak
4. mar 2015

Genetika nepusti, ja mam na hlave 4 chlpy v jednom rade a to je asi vsetko. Na kazdej fotke az do 6 rokov som totalne vystrihana na jezka, no uplny chalan, nepomohlo mi to.
Nosim uces z kratkych vlasov a hotovo

Ivet 1371 strihanim vlasy nezhustnu, je to povera, pocet vlasovych cibuliek je dany geneticky, viac ich nenarastie. Ked mas kvalitny strih, ktory ti dobre pasuje k tvari, tak vlasy vyzeraju hustejsie a bohatsie

kengurica
4. mar 2015

Strihanim vlasy nezosilneju. Nikdy. To iba opticky vyzeraju pevnejsie, kedze vlas sa ku koncu stensuje.
Jedine, co mozes spravit, je zmierit sa s tym. Ako uz baby vyssie spominali, je to genetika. Aky vlas ma, taky ma....
Nefunguju ani "zarucene preparaty".
Ak chce mat dlhe vlasky, zbytocne ju nestrihaj. Jedine, co na riedke vlasky plati vo vseobecnosti ( malych, aj velkych), je dobra kadernicka a dobry strih.