Baby co na spustenie soplikov okrem sinupretu?
+ je normalne ak v noci dieta chrape,lebo ma zrejme sucho v nose,aj napriek tomu,ze kvapkame a cistime nos?Cez den sa sopliky kus spustaju
Ideme zajtra k dr tak len tak zistujem
U nás okrem Sinupretu ešte zaberá Solmucol 🙂
@janage 23
@janage prepac 2r
@lubhomira mam idem nasadit
Ahoj my to iste ,v noci veľmi jej v nosteku chrci :( a sopliky v noci nemá , cez deň tiež sa jej spustia boli sme u dok. Mali sme aj atb a už to trvá 2tyzdne a nič :/ tiež sme dávali aj sinupret
Solmucol a pastilky
Zvlhcovat vzduch na noc. Ked sa zacnu sople v noci uvolnovat, budu zatekat do hrdla
babska rada pri soploch- rozkrojena cibula k posteli. sice smrad jak v carihrade, ale u mna aj v okoli sa osvedcilo.
Ja som kúpila inhalator, na druhý deň obe deti už mali sople.
Fenistil kvapky, stiahnu sliznicu, bude sa ľahšie dychat
@pininka1 to tiez davam
Pocujem hlieny aj ked spi ale odsat neide nic
Mne ešte orl vravela ze stále pred spaním sprej do nosa morskú vodu. Ale môže mať už také nosné mandle, že to nebude pomáhať, väčšinou chrápu z toho
@pininka1 a tam sa co potom dava
No potom je potrebné ich vybrať. Ale to musí zhodnotiť orl doktor. Ja by som tam určite išla sa poradiť.
@pininka1 ale davaju sa atb?
Inhalovanie vincentky uvoľňuje sople ,prípadne physiomer do nosa. Solmucol aj sinupret zbytočne dávať,len ich z toho bude dusit na kašeľ ..
Ťažko povedať, závisí ako by vyšiel výter z nosa
Nakrájať cibulu a dat mu to do blízkosti nosa, nech to dýcha.
Nám to vždy zaberie .
Cibulu krájam každý deň novú.
Síce je doma smradu jak ....,ale max. po dvoch dňoch to z neho len tak lieta von.
Aký je vek dieťa?