Mamicky neviete co je toto ? Vsimla som si to dnes na dcerkinom prste
bradavica
ano bradavica aj ja som to mala. Mne nato pomohol sprej, čo ju zmrazil, stojí to do 20e v lekárni.
kurie oko, myslím
..no, ja by som s tým radšej zašla k lekárke.... 😉
Urcite pojdem k doktorke ale uz ju dnes nestiham musime zajtra tak ma zaujima co to je este som nic take nevidela..dakujem vam
presne k doktorke , dcerka je malinká na riešenie doma , kurie oko je tiež inak povedaná bradavica, čím skôr ku kožnej, lebo z jednej môže byť 20 .....
Ono to ale neni dobre na fotke vidiet ale ma to tak ohranicene tym kruzkom okolo je to leskle a muselo sa jej to spravit dnes alebo vcera bradavica by nebola hned taka velka nie?
@michaela460 iba tak krátko? tak to asi nie, to by bolo dlhšie, najprv je to malinká bodečka
To biele nie je hnis? Nema tam triesku?
@michaela460 ja myslím, že by to mohla byt aj nejaka alegia. Nedavala si jej včera niečo nové papať? Ale ano doktorka ti povie viac...
..mne to skôr pripadá na popálené a prasknutý pluzgier, ale na foto sa to asi nedá rozpoznať..
@michaela460 a ako k tomu dosla ci sa jej to spravilo len tak? Kolko to uz ma?😊
to moze byt bradavica, ale mohla tam mat aj triesku niekde hlbsie a sa jej to vo vnutri zapalilo ...v kazdom pripade je zvlastne na tom ze sa jej to spravilo z jedneho dna na druhy takze aj na bradavicu aj na triesku by to bola prilis rychla reakcia v takej velkosti, takze urcite k lekarovi...
@michaela460 neboli ste v posledných dňoch niekde na šmýkale?mne to príde ako spálený prst od šmýkaly.