Jaaaj mamky. Dnes sme s bábätkom prišli domov z pôrodnice. Zákon schválnosti, starší syn má horúčku. Neviem z čoho, má ju teraz prvý deň. Samozrejme som urevaná lebo hormóny so mnou trieskajú riadne. Namiesto toho aby sme si konečne užívali spoločné chvíle tak som teraz nešťastná z toho že synovi nie je dobre a budem teraz len dúfať a premýšľať či to od neho nechytí aj bábätko. Ako toto zvládnuť a nezblázniť sa pri tom? 😢
Ja viem,že si unavená ale toto budú bežné situácie a neboj zvládnete to
Pozri, obe deti su tvoje a obe teraz potrebujú tvoju náruč. Neizoluj ani jedno. Sú súrodenci a vydržia všetko. Mam tri deti a ani jeden deň neboli bez seba, či bol niekto chorý, či nie. Aj kiahne sme prežili, jeden mal a dvaja nedostali. 😉
Daj synovi liek na teplotu a správaj sa k nemu ako za normálnych okolností keď bol chorý. Bábätko to zvládne, neboj. Veď ich vieš pekne izolovať. A sebe uvar čaj, ukľudni sa🙂.
Babatko ma este imunitu od teba, neboj sa. Ja som prisla z porodnice a muz so synom horucky sople kasel, a dieta nechytilo nic.
Ja som hodinu predtým, než na mňa prišli kontrakcie varila mužovi Paralen prášok, lebo mal horúčku, kým som rodila, zázračné mu pominula a po príchode z pôrodnice bol chorý ako pes celú otcovsku dovolenku, vystriedal 3 druhý AtB lebo mu nič nezaberalo, ale ja a ani bábätko to nechytilo a to sme všetci spali v jednej izbe. Nestresuj sa, viem že hormóny sú teraz všelijaké, ale ver, že to zvládnete 🙂 bábätko má ešte tvoju imunitu a ty si žena, matka, zvládneš všetko 🙂
@majlo1234 ja som si nejak nepripúšťala, že to môže dostať a nedostala 😀 mám tiež dobrý korienok, klop klop, tak to bude mať asi po mne 😁 ale zato teplota po očkovaní ma desila kvalitne, či bude, či nebude, celú noc som ju sledovala a nič 😀 spala jak spiaca princezná, len mama v strese 😁
Nerieš to, u nás to bolo rovnako, hlavne to nedaj staršiemu citit