Ahojte, synovi vystipalo ritku (vecer som mu ju nenatrela a pokakal sa), uz som mu ju 3krat natrela imazolom (behom 24 hodin) a najprv sa mi zdalo, ze lepsie, ale teraz ju ma zas cervenu a uplne vysusenu (predpokladam, ze taka vysusena je od toho kremu). Mam mu ju dalej natierat tymto kremom, alebo co mu na nu dat? Tiez, viete poradit nejake menej umelinave plienkove nohavicky ako pampers, ktore viem kupit v dmke? Pozerala som, ze maju babylove, kolorky, ktore by boli najlepsie teraz, na tento problem?vdaka
@hanaxxx rybacia masť alebo bepanthen ale tieto zaberajú len keď tam nie je mykóza a žiadne iné infekcie.
@basulaak neporovnavaj voľnopredajnu masť bepanthen a ATB maste. ATB maste sa predpisujú na silné zapareniny kde už je bakteriálna kožna infekcia a s tou si teda bepanthen určite neporadí. Takže tam kde nezaberie ATB masť bepanthen sotva.
@hanaxxx mojim vacsinou vzdy zabral sudocream, ale ked bolo ozaj zle, toto im vzdy pomohlo 👌👌👌
Bepanthen alebo sudocrem. Vždy zabralo
Zabera nam mast s rybim olejom na striedačku s Imazolom. A ked uz ani to nie, nastriekam koloidne striebro. To nam tak z vecera do rana zahojilo takmer vsetko, vtedy to bolo ozaj zle uz.
@hanaxxx pythiol neo je topiaci
Mojmu synovi na zapareniny imazol tiez nepomohol, bepanthen nula bodov, jemu najlepie pomohol sudocrem, viditelne zlepsienie uz po prvom natreti, a na druhy den uz nic nemal
Sudocrem, Bepanthen ale aj Rybacia masť, treba skúsiť, každému bábätku môže zaberať niečo iné.
@hanaxxx asi bude treba vyskusat,co zaberie 🙂 u kazdeho cosi ine. U nas mast s rybim olejom, spiridea, a sudocream absolutne vobec. Po nich to bolo este cervensie a viac vyhodene. Bepanthen zabral raz dva,odvtedy pouzivam pravidelne a problem nebol 🙂
@hanaxxx odporúčam krem spiridea proti zapareninam