Má tu niekto skúsenosti s užívaním Carnosine Star? Naozaj pomáha deťom s autizmom?
prednášku som videla, aj sme boli so synom na meraní, ale môj manžel tomu neverí 😢
Po vyšetrení u MUDr. Kučeru pred troma týždňami, sme na jeho radu zvýšili dávkovanie z 500mg karnozínu denne na 750 mg. Multistar sme navýšili na 30 ml denne. My ešte pridávame brainstar 1/2 tobolky denne, nakoľko náš syn prekonal pri lekárskom zákroku v bdelom stave drobné krvácanie do mozgu.
Paťko bude mať v marci 2014 5 rokov
my berieme doplnky cez firmu Starlife
milé mamičky, chcela by som vam poradit jednu pani doktorku z ČR - Hana Bláhová, videla som jej prednasku a hovorila tam o tom, ze pomocou MMS sa dá vyliecit aj autizmu, ze jedna spanielska doktorka uz vyliecila mnoho deti..... skuste sa na nu obratit, mozno vam podari......Drzim palce!!!
My liečime nášho 3 ročného syna Carnozinom a Brainstarom už 5 mesiacov a máme zlepšenie jednak vizuálne a jednak pomocou meraní na KARDIVARE a tiež na BIOCOM 2000. Odporúčam absolvovať vyšetrenie na spresnenie dávkovania. Nie je dobré to brať len tak na slepo. Treba si pozrieť prednášku Mudr. Michaela Kučeru. Pristupným spôsobom to vysvetľuje.