Bezchorobie pred operáciou pupočného pruhu

aichalusy
3. okt 2024

Ahojte, čaká nás so synom operácia pupočného pruhu, ktorú sme prekladali už niekoľkokrát kvôli chorobe. Odporúčanie som dostala z chirurgickej ambulancie, "ani soplik" 3 týždne pred operáciou. Do škôlky nechodí už 2 týždne. Synovi teraz v 6tich rokoch rastu zuby ako po daždi, má aj nasadené lieky spirabel, je alergik, aj inhaloval, užíval ambrobene, no neviem či mu to zateka do hrdla, že si zvykne od kašľať chrchlavo. Ako to bolo u vás, boli deti zdravé presne na deň tie 3 týždne?
Ďakujem.

mirola
3. okt 2024

my sme boli na tejto operacii pred rokom.. co ma prekvapilo maly mi v den prijmu v cakarni zaspal, vobec sa to na neho nepodoba... ajtak nas tlacili do operacie, ja som odisla.. dobre som urobila maly mal covid a ja tiez...
prelozili nam datum o dva mesiace, tam sa nam uz podarilo, ze bol zdravý tie š tyzdne pred.. ja som bola o to kudnejsia kvoli narkoze

ina2405
3. okt 2024

@aichalusy podarilo sa nám to, pred rokom mal syn v novembri operáciu a 2t pred operáciou bol s odobrením lekárky doma a my ostatní sme chodili len do obchodu, žiadne návštevy. Aj jeho brata prváka som nechala tie 2 týždne doma. My sme čakali na operáciu rok a najviac som sa bála ďalšieho odkladu.