Ahojte... ako mam dať dcérke vitminy a probiotika ked mi zavrie ústa a vôbec neotvorí... problém prešiel vtedy ako mala teploty zo zúbkov tak sme jej dávali Nurofen cez striekačku a s ním bol boj kým to zjedla... ale teraz ako teploty zmizli tak mi vôbec neotvorí ústa aby som jej mohla dat vitamíny. Mali ste niekto tiež taky problém a ako ste to riešili... ďakujem
@januska12323 no mne mala prestala jesť aj príkrmy ako jej isli zúbky a okrem MM, rozteka, chlebíka a somariniek ako sú detské piškóty, kukurične chrumky neviem do nej vôbec nič dostať... mala ma skoro 9 mesiacov
No však ich kamufluj do jedla normálne, nech o tom dieťa ani nevie. My sme tak robili. Lebo mlada slečna dostala železo a samozrejme, ani obraz, ani zvuk. :D Tak šup 15 kvapiek do kakauka. Nebolo hnede, ale krvave, ale vypila :D
vsak vitaminy nie su zivota dolezite ak ich nechce nedavaj jej ich. neviem vek ale kvapky vies kvapnut aj do jedla
@thirstymonk
@kacena4
No do jedlo do nej neviem dostať žiadne ako mala teploty a jedla sirupy od horúčky... teraz papá stále len MM a jedine co zje sú piškóty a kukuričné chrumky ine ani za svet....
A keďže je mala a ma nejaké problémy tak musíme dávať probiotika a Décko jej tiež musím dávať aby jej spevnili kosti... mala bude mať 9mesiacov
D by som v MM kvapka na lyžičku a dala nasilu do pusy...iné neviem poradiť, nakoľko aj moje dieťa vymysla a nezje takmer nič..
Dcko vies dat do mlieka, probio na piskotu a zasa zbytocne nestresuj nebude to trvat vecne je to stav po chorobe o par dni tyzdnov sa to zlepsi
Jaj tak, no Dčko sa dobre rozpusta v tukoch. Ked davas MM, normalne si bez hanby potri bradavku kvapkou Dcka a supni jej prso 🙂 musis sa vynajst
Len VIT D je rozpustný v tukoch, takže neviem ci to ma nejaký význam kvapkat to na piškóty. Ja som dala na malú lyžičku trosku mlieka a kvapka tam a nasilu do pusy. Teraz je trosku väčší, takže mu dávam také zele rybky tam je aj d, aj rybi olej, to mi spapa. Inak mu to neviem dat do stravy, nakoľko mi strašne veľa veci nezje
@thirstymonk ďakujem skúsim 😉
@lasona a od koľkých mesiacov sú tie želé rybičky vhodné? No mne teraz žiadny príkrm nechce ale ze vôbec... a určite nechcem príkrmy davat nasilu lebonto bude este horšie 😔 verím ze to obdobie rýchlo prejde 🙏🙏
Nestačí upraviť stravu kým "zabudne"?