4,5 mesačné dieťa nemalo 4 dni stolicu

tinuska4
6. jún 2013

Ahojte mamky, aj ockovia. Moj synacik nekakal uz asi 4 dni vobec, podotykam ze sme boli prvy krat ockovany pred tyzdnom, suvis netusim. Predtym, ale kakal aj 3 x denne, a teraz nic. Doktorke sa zatial neviem dovolat.

jaja1979
6. jún 2013

Ak je plne kojeny, stolica u dietatka nemusi byt aj desat dni. Mne sa moj maly, ked mal cca 5 mesiacov pokakal rovno v aute cestou na dovolenku po 12 dnoch. To si mala vidiet, kde vsade to mal... 🙂

biakatbur
6. jún 2013

moj syn tiez od4 -5 mesiaca vedel nekakat aj 10 dni,bola som u lekara ,a vravel ,ze je to normalne,len treba pozerat nato ci dieta pije a papka normalne,ak nie uz treba navstivit lekara ale pokial prijma jedenie tak je to dobre ale zase nie viac ako 15 dni

biakatbur
6. jún 2013

tiez som kojila

lenyy
6. jún 2013

Ak je plne kojeny je to uplne oki ak nie treba sledovat prijem potravy a xi nieje zapecene babo nahodou

tinuska4
autor
6. jún 2013

kojeny IBA materskym mliekom

16nela
6. jún 2013

ja mam dcerku 4 mesiace ma tiez ju plne kojim a dva dni ziadna stolica...vraj je to bezne a normalne...ale chapem obavy ja jej stale cvicim s nozickami a davam jej aj feniklovy cajik

linda20111
6. jún 2013

@tinuska4 ahoj, mojmu sa stalo presne to iste ked mal 3,5mesiaca (dokonca som pisala aj tu na modrykonik tak ako ty) dali sme ho zaockovat a nekakal 4dni iba prdel smradlave. odvtedy kaka raz za 4-5dni, minule uz tyzden nic, tak som mu dala vypit stavu z slivkoveho kompotu /teplu/ a za dve hodinky uz kakal. ja si tiez myslim ze to ma suvis s tym ockovanim, kedze dovtedy kakal 2x denne a od toho ockovania sa to tak zhorsilo. tiez je iba kojeny. ked myslis ze sa natahuje dozadu ako by ho bolelo brusko tak skus tu stavu, to mu pomoze a netreba ziadne lieky. pytala som sa doktora ci to ma suvis s ockovanim, samozrejme ze povedal ze to nieje mozne, ale ja som presvedcena ze je to od toho. nechcem hovorit ze netreba teraz ockovat...nie preto som to napisala.

xenicka13
6. jún 2013

kojene deti nemusia kakat aj 7-10 dni, vsetko spotrebuju, neni odpad 🙂

nunusimi
6. jún 2013

@tinuska4 ako uz baby pisu, ak kojis, nemusi kakat aj 2t. U nas to bolo pravidelne tak. Prdela neskutocne, ale stolica raz za tyzden, dva... nic jej nebolo, uplne zdrave dieta, tak sme to ani neriesili. Usetrili sme plienky :D

tinuska4
autor
6. jún 2013

@linda20111 nemam pocit ze ho boli brusko, je sice trosku viacej nervny, a natahovat sa obcas natahuje, ale skor som si myslela ze "trucuje" - nema rad ked ho obliekam :o))) , cely den sa neviem dovolat pediatricke, preto som tu aj pisala
mam tu otvoreny cucoriedkovy kompot, hm? :o)))

linda20111
6. jún 2013

@tinuska4 ten neviem ci vypije, kedze je to kyslejsie 🙂 ak myslis ze mu nic nieje, nepuci sa, nekruti a nenatahuje tak nedavaj zatial nic, mozno bude kakat aj bez. dolezite je aby prdel, na to je dobry feniklovy caj (HIPP)