Milé mamičky mám takú otázočku, malá mi má kiahne od minulého utorka a už v nedelu prvý krat vracala, potom bolo dobre, ale už od vtedy asi 3x zvracala, teploty nemáme len na začiatku sme mali v pondelok ked sme ešte nevedeli že budu kiahne a v utorok, ale teraz už lec vyzvracia všetko čo zje, jediné z čoho nezvracala boli piškoty a chleba s maslom. Je to normálne počas kiahní?
@sendy182 dakujem za radu, tak len dnes mi zvracala dva krát včera nič a prevčerom tiež obývačku, a v piatok komplet kupelnu od wcka, podlahy, obkladačiek, kuchynu všetko, vanu proste všetko čo sa dalo, tolko ani nejzedla čo vyvracala, a k doktorke ísť snoua si nemožem ked má kiahne aby nedostali aj ine deti. Rano sa preto chystam volať doktorke a o piškotach a suchom chlebe predsa nemože byť cely tyžden
@bubu98765432 neboj chuť do jedla sa jej vráti a čoskoro to doženie....ja som tiež stresovala že počas choroby nejedli.....no poučila som sa 😕 ..no keď ti zje málinko a aj toto vyzvracia tam by som bola na pozore...aký má moč....? môže sa dehydrovať....ak by si mala sirupček proti zvracaniu Promethazin.......to troška ukľudní.......v lekárni sa dá kúpiť na voľno rehydratačný prášok....detičky potrebujú hlavne tekutiny....... aj po lyžičkách môžeš podávať....riedku polievku .....skoré uzdravenie...... 😉
@sendy182 dakujeme 🙂
@bubu98765432 nechcem strašiť 😕 ale ak opakovane zvracia tak asi vyšetrenie na infekčnom oddelení....chodí normálne...?pozri v ustočkách či nemá tiež vyrážky vtedy môžeš kašovitú stravu a čo najviac tekutín no menej a častejšie 😉