Vie niekto z coho by to mohlo byt? Dcera je cela osypana, myslela som ze je to z avivaze, ktoru som pred casom zmenila, zmizlo to potom, ale teraz to ma znova a uz aj na tvari... Vyzera to ako popalene :( ...
Na fotke to nie je tak vidiet, ale su to take cervene flaky ..
zajdi na alergologiu, alebo kozne...takto to budu vzdy len dohady
alergia na chlad ? keď sa zohreje doma tak jej zmiznú.... niečo podobné máva kamarátkina dcéra....ale radšej asi doktor
držím palce lebo ak na zimu tak budete musieť dávať pozor...aj Natálka nemôže byť dlho , keď jej zima už to je....lyžovačky jej nehrozia - ale nechcem strašiť lebo to môže byť hocičo iné
Choďte detskej....možno poradí aj ona 😉
Môže to byt hocičo urcite choďte na kožné .......ak to vtedy nebude mat tak aspon ukázať fotku, lekárka bude múdrejšia 🙂
@jane0852 no veď toto .... veď uvidíte ako bude ďalej a čo vám povedia Dr..... aj Naty zo začiatku niekedy potom aj nič a potom stále ale tam už s tým bojujú niekoľko rokov a už bola aj v nemocnici via krát - naposledy v decembri / tam im opäť potvrdili alergiu na chlad /...lebo teraz jej začali opúchať prsty a pokožka na tele také ako vodové pľuzgiere bez vody...ale nechcem strašiť to vôbec nemusí byť váš problém a dúfam že ani nebude alergie sú hnusné. Veľa obmedzení niekedy.
Dajte vedieť/ ak bude chcieť/ ako ste dopadli ak pôjdete k Dr. Sama som zvedavá ale dúfam že to bude niečo jednoduchšie. Takže veľa zdravia po celý rok a nielen tento všetkým. 🙂
@jane0852 nespapala nieco? Nas maly ma taketo flaky po citrusoch a cokoladke,aj po dzuse.
Skus zatvorit dvere na mikrovlnke pocas ohrievania...
@jane0852 smutné je to že alergie sú v dnešnej dobe bežné...aj keď vy nemáte tak deti bohužial môžu ale taktiež alergie prídu aj na dospelákov - kedykoľvek - aj ja som "schytala " v cca 25 rokoch a dovtedy nič .... naše deti sú zatiaľ Ok. čo sa teším aj keď s tou menšou sa chystáme na alergo....ale hlavne kvôli zisteniu imunity....a zvyšok uvidíme
@lulu2014
@nela6
@karolinka2010 Zdravim mamicky, takze boli sme u doki, ta povedala ze jej staci cipok (rektodelt ci tak nejako) a ditiaden. Zajtra mala uz ist do skoly, no a potom som sa dozvedela ze v skole to okrem nasej maju este asi 4 deti. Takze to nebude alergia...zajtra ideme na kozne :(
@lulu2014
@nela6 takze na koznom nam predpisali masticky a sme v domacej liecbe. Teraz ma ale trapi horsia vec...vo vedlajsej triede, kde chodi dcera, dostalo dievca zapal mozg.blan (meningitidu)...v bratislavskej skole beru vsetci antibiotika kto bol v kontakte s dietatom, na vychode povedia ,nerobte paniku' co si o tom myslite?
@jane0852 dobry vecer,tema je stara,ale ak si pamatate,ako dopadli vase flaky na licku?opakovalo sa to viackrat alebo pomohli masticky?Dcerka ma to iste.dakujem
@danielitta6 Dobrý den, vtedy nám kožná napísala nej. masticku, nepamatám si názov, tá nám pomohla.Fliacky zmyzli a tváricka ostala pekná cistá, dodnes sa to neopakovalo a dúfam ze ani nebude. Ale treba dávat pozor na mráz, zhorsilo sa to ked bola vonku v zime, vyzeralo to ako popálené :(