Postieľka pri okne

1. okt 2024

Ahojte, mate niektorá? Moje 5m babo odmieta spať zakryté dekou, má dlhé pyžamko, ponožky, spací vak, spí pri francúzskom okne/ dverách na balkón, má aj mantinel (vrkoč) po bokoch postieľky, no aj napriek tomu je vkuse ľadový- studené ručky, nožky😔 a to ešte nie sú mrazy…ako ste to riešili? Na druhú stranu postieľku umiestniť žiaľ nevieme kvôli vstavanej skrini…nejaké skúsenosti prosím? 🙏😔 Našla som niečo ako termoizolačný záves ale netuším, či je to účinné aj pri takom chlade..ďakujem.

lucia13022023
1. okt 2024

Zatylok ma tiež studený?

anjelicek26
1. okt 2024

Podla mna studene rucky a nohy nevadia, preco mas pocit, ze je mu zima? Je tam fakt realne zima, alebo mas pocit, ze je tam zima? Lebo akoze dlhe pyzamo a spaci vak musi stacit aj keby spal na balkone...kolko "tog" ma ten spaci vak?

zooeynka
1. okt 2024

Pyzamo a spaci vak mu uplne stacia, zrejme je mu aj v tom teplo....

jamimo
1. okt 2024

poznala som bábätko ktoré malo vždy nohy a rúčky ľadové v dome s podlahovým kúrením a krbom. Na prekvapenie dodnes minimálne choré, vždy spokojné dieťa.

vkatush
1. okt 2024

A si si istá, že mu je zima ? Rukami by som sa neriadila. Čo zátylok?
Môj spí len v pyžamku a ponožkách (a niekedy aj tie v noci vyzuje), v žiadnom prípadne nechce deku/paplón, a je takto spokojný. Nie je chorý, spánok má spokojný, jednoducho je otužilejší (kým ja spím pod veľkou hrubou perinou a aj tak mi je niekedy zima 😂).

januska12323
2. okt 2024

Má ich zrejme studené lebo sa aspoň niekde potrebuje ochladiť. Pri takom naobliekani sa čudujem, že nie je prehriaty.