Ahojte, mate niektorá? Moje 5m babo odmieta spať zakryté dekou, má dlhé pyžamko, ponožky, spací vak, spí pri francúzskom okne/ dverách na balkón, má aj mantinel (vrkoč) po bokoch postieľky, no aj napriek tomu je vkuse ľadový- studené ručky, nožky😔 a to ešte nie sú mrazy…ako ste to riešili? Na druhú stranu postieľku umiestniť žiaľ nevieme kvôli vstavanej skrini…nejaké skúsenosti prosím? 🙏😔 Našla som niečo ako termoizolačný záves ale netuším, či je to účinné aj pri takom chlade..ďakujem.
Podla mna studene rucky a nohy nevadia, preco mas pocit, ze je mu zima? Je tam fakt realne zima, alebo mas pocit, ze je tam zima? Lebo akoze dlhe pyzamo a spaci vak musi stacit aj keby spal na balkone...kolko "tog" ma ten spaci vak?
Pyzamo a spaci vak mu uplne stacia, zrejme je mu aj v tom teplo....
poznala som bábätko ktoré malo vždy nohy a rúčky ľadové v dome s podlahovým kúrením a krbom. Na prekvapenie dodnes minimálne choré, vždy spokojné dieťa.
A si si istá, že mu je zima ? Rukami by som sa neriadila. Čo zátylok?
Môj spí len v pyžamku a ponožkách (a niekedy aj tie v noci vyzuje), v žiadnom prípadne nechce deku/paplón, a je takto spokojný. Nie je chorý, spánok má spokojný, jednoducho je otužilejší (kým ja spím pod veľkou hrubou perinou a aj tak mi je niekedy zima 😂).
Má ich zrejme studené lebo sa aspoň niekde potrebuje ochladiť. Pri takom naobliekani sa čudujem, že nie je prehriaty.
Zatylok ma tiež studený?