Ahojte, máme detský matrac, ktorý máme po 2 deťoch, ale má už skoro 14 rokov, nikdy nebol skladovaný v pivnici, len v byte. Vnútro má kokosové, viete mi poradiť ako ho vyčistiť pre tretie bábätko? Nemám žiaľ vaňu, iba sprchovací kút, do práčky nevojde a nemá takú snímatelnu plachtu, ktorá by sa dala oprať . Pamätám si, že sme ho kúpili za dosť draho. Myslíte si, že to nebude zlé pre bábätko? Plánujem ako predtým kúpiť nepremokavu plachtu a dve bavlnené plachty na prezlečenie.
Za každú radu budem vďačná, keď som pozerala ceny, že kúpiť nový, no hrozne ceny...
Max by sme išli do toho z ikeii, ale tomuto nič nie je podľa mňa, len ho treba vyčistiť...
Ale veď detské matrace kúpiš aj za 40€. My sme tiež tak mali, vnútro kokos a snímateľný poťah. Úplne bol lacný, tuším iba 30€. A radšej nový a lacný ako 14 ročný, aj keď bol kedysi drahý.
@monsterablue žijeme v zahraničí a najlacnejšie tu vychádza asi spomenutá IKEA, ten náš s kokosovým vláknom stal pred 14 rokmi okolo 150e...
A z druhej ruky nejaky v top stave / nepouzivany ? Je vela rodin, ktorych deti spia s rodicmi v posteli a postielku nevyuzivaju vobec 🙂
alebo dat vytepovat nejakymi profikmi.. ale za tu cenu si kupis aj novy uz 😅 14r matrac ma uz najlepsie za sebou 🙃