Darček pre dvojročného chlapca

evalin88
23. feb 2019

Čaute. Potrebujem poradiť. Mame veľmi milych známych s ktorymi sa až tak často nestretávame, pred cca rokom sme boli susedia. Maju 2 ročného chlapčeka. Naposledy keď sme sa stretli priniesli partnerovi vino mne kyticu a malemu hračku ( s ktorou sa aj naozaj zabavil) ohlásili sa že by nas prišli pozrieť okolo 1. Narodenin našho syna, čiže pravdepodobne zasa niečo prinesu. Takže vyberam darček pre ich syna.. neviem čo má rád, s čím sa hráva.. nechcem kúpiť niečo " len aby sme im niečo dali". Chcela by som niečo originalne( aby bola menšia šanca že už to ma doma). Date neaky tip ?? Našla som toto a mne sa to zda super ( pišu od 2 rokov) partnerovi sa to zda zložite.. ma to niekto ?? Pripadne niečo na ten sposob ??

https://www.youtube.com/watch?v=WtsATsfd4q8
lubik87
23. feb 2019

@evalin88 majú odrážadlo? Ak nie ja by som kúpila to ...napr puky aj bazarove sú v dobrom stave ..teda ak by to vyhovovalo rodičom

evalin88
autor
23. feb 2019

@lubik87 no nechcem sa moc vypytovat.. kamoska povie nerobte si starosti.. a vobec netusim co maju a nemaju0

vanilkavan
23. feb 2019

ja som neterke kúpila k narodeninám toto https://www.toyeto.sk/nastrkovanie-farebne-kruhy
Švagriná sa veľmi potešila: malá sa s tým dlho zahrá, pocvičí si pritom jemnú motoriku, učí sa triediť a priraďovať farby a pomenovávať ich. A veľmi rád sa s tým hrá aj jej starší braček. Keď moja malá podrastie, určite to kúpim aj jej.

vanilkavan
23. feb 2019

www. toyeto.sk má kopu krásnych a pritom náučných hračiek. Neviem odkiaľ ste, ale majú aj kamenné predajne

lubik87
23. feb 2019

@evalin88 ináč až by si chcela také ako ti poslali link tak mám na predaj čisto nové nepoužívané zabalené je to od 2 rokov .ja som to kúpila dcérke na 1 rok a dostali sme pred.par.dnami rovnaké :D ja som.to.kupovala.za 35€ plus 3€ pošta toto dávam za 20€

evalin88
autor
24. feb 2019

@vanilkavan dakujem za tip. Do akej vysky sa to da postavit.. koliky mi pridu kratke.. ten obchod ktory ste doporucili je dost drahy. Ja ked nieco chcem skusam hladat na internete co najnizsiu cenu.. obcas sa da najst znacny rozdiel. Tuto konkretnu hracku som nasla za 24 eur+ posta