Milovanie už nie je ako predtým

gmartinka
5. dec 2016

Ahoj dieVcata, pisem sem lebo by som vas chcela poziadat o radu. S mojim super manzelom sme prekonali tri potraty a potom prislo vytuzene dietatko.... je vsetko krasne mala ma 3 roky ale nase milovanie je ..... vlastne nie je. Velmi sa tym trapim neviem co sa deje pred tym vsetkym to bolo super. Teraz su 3 roky od porodu a milujeme sa..... hmmm vladtne sa nemilujeme skoro vobec 😢.
Viem ze moje telo sa zmenilo .... vzhladovo... co mam robit?
Dakujem

sardinka336
6. dec 2016

@gmartinka o tomto sa treba v provom rade rozpravat s tým super manzelom...lebo ked je taky super, tak snad mu mozeš povedat všetko a komunikujete spolu.
Tam sa pýtaj jeho prečo sa uz nemilujete tak ako predtým, čo sa v jeho očiach zmenilo a čo s tým. Telo sa po porode často mení, je to normalne. Nepíšeš či si dramaticky pribrala alebo ako sa tvoje telo zmenilo. Ak si si prižrala 20 kil tak to moze byt v milostnom zivote u niektorých muzov problém. Nepíšeš čo mu vadi, takze naozaj tu budeme len variť z vody...

obsadenemeno
6. dec 2016

@gmartinka a zvadzas ho, ci cakas na celu iniciativu len od neho? Tazko radit, ked nevieme podrobnosti.... odmieta ta, ci len sa k tomu akosi nedostanete?

lilyianka
6. dec 2016

@gmartinka podala si tak malo a zmatocnych info....teraz nechapem ci spolu spite ci nie...ci len menej ako si bola zvyknuta....ved sa spytaj muza co sa stalo...ci si ho prestala pritahovat...ci si po porode pribrala...ci si sa zmenila....ci on nema náročnejšiu pracu a pod....ťažko radiť ked v podstate nic z tvojho príspevku nevieme usúdiť....
Chlapi su proste taki,ze potrebuju aj nejaky stimul....daj si rajcovne pradlo a vysoke opatky a neverim,ze po tebe neskoci....vies ak ta vidi kazdy den len vo vytahanom tricku a teplakoch tak sa mu mozno nechce....skus ho zviest ty....daj dieta niekde na noc a urobte si pekny vecer....kino,vecera a tak 😉
Skus napísať viac info o probleme

alaguema
6. dec 2016

@gmartinka ak je to preto, že sa zmenilo tvoje telo (neviem ako...pribrala si 15kg?) a ty to vnímaš ako problém u manžela, pravdepodobne sa nemýliš. My vieme tieto veci vycítiť a nech by si klamala samu seba akokoľvek o tom, že láska je predsa o inom, ak príde k tej telesnej láske, tak u mužov to telo hrá svoju rolu. V tom prípade - pracuj na sebe a nie len kvôli sexu. Hlavne kvôli sebe. Nikto ti nedá viac, než si môžeš dať ty sama a nikto sa o teba nepostará lepšie, než ty sama 😉
Ak je problém inde, hľadaj jeho pôvod a potom o tom s manželom rozprávaj. Nič iné sa robiť nedá.

stastnablcha
6. dec 2016

ahoj... neviem ci vaha je to, co chlapovi vadi na milovanej zene. skor asi ten pocit ze uz niesi len milenka ale aj matka deti... ale darmo, tu t nik neporadi... tu len rohovor s muzom ais pomoze. drzim palce

lienka737
7. dec 2016

Skús napísať viac, ťažko sa radí, ked nevieme bližšie dôvod.

gmartinka
autor
7. dec 2016

Ahoj dievcata dakujem vam za vase prispevky ....tazko sa mi o tom pise som viac uzavreta povaha.... ale istotne sa zamyslim nad tym co ste mi napisali.
Dakujem

obsadenemeno
7. dec 2016

@gmartinka tak vela sme nenapisali, lebo vlastne ani ty si vela nenapisala....tak neviem, nad cim sa budes zamyslat.....

gmartinka
autor
8. dec 2016

Nad cim sa zamyslim to viem ja 😉

januarova
8. dec 2016

Tak naco si sem pisala, ked napises len A a B si uz nechas pre seba. Potom tazko radit.

gmartinka
autor
8. dec 2016

Mne.nemusi niekto vypisovat knihy... na pochopenie, staci mi aj to malo na zamyslenie sa. A co vas to Sere ze mi staci tak malo? 😊😨

obsadenemeno
8. dec 2016

@gmartinka hey, jasne ze nas to Sere..... to bude zas dajaka pubertiacka co sa nudi......... tak sa pozamyslaj,a ja si idem hupnut na draheho, moj sa veru potesi..... 😝

gmartinka
autor
8. dec 2016

Zlatko potrafena hus gaga si jedina co mas stale odpovede... hopkaj hopkaj na drahom myslim ze sa potrebujes odventilovat 😉

obsadenemeno
8. dec 2016

@gmartinka tak ak nechces odpovede, nepis na forum a nepytaj sa

gmartinka
autor
8. dec 2016

Som ti musela priras k srdcu ked mi stale pises😊 tvoj drahy neni asi az tak nadceny ze by chcela hopkat ...ked vypisujes a nehopkas 😂

obsadenemeno
9. dec 2016

@gmartinka co myslis tym stale? Napisala som ti raz, a potom znova, kde som sa cudovala, ze nad cim budes rozmyslat, ked ti tu vlastne nikto ziadne rady dat nemohol, lebo sme nemali dost podrobnosti...... 😒

alebo mas aj ine nicky pod ktorymi pises???? 😨 A co to znamena "nadceny"??? Take slovo veru v slovencine neexistuje...... 🙄 a co je to "priras k srdcu"???? tiez nepoznam.......

a o nase hopkanie sa ty nestaraj, radsej o svoje....jaj, ty ziadne nemas, aha..... 👏

sardinka336
9. dec 2016

@obsadenemeno sak sme je povedali, ze ked je tučna tak to moze byt problém či? Tak asi tam bol kamen urazu...

obsadenemeno
9. dec 2016

@sardinka336 kamenom urazu je, ze sa urazila..... 😀 a vlastne pre nic za nic......

gmartinka
autor
9. dec 2016

Dievcata moje zlate ste n.1 sa porozpravajte medzi sebou to vam ide na 1

obsadenemeno
9. dec 2016

@gmartinka boze ty si take decko......

marse
9. dec 2016

My s tebou v tej posteli nie sme, treba vecer sadnut s muzom, dat si vinko, hodit rec a mozno aj bude ako nebolo 😉

lalinko2010
9. dec 2016

@gmartinka ja sa ani nečudujem že chlap s tebou nechce spávať! s deckom?? ak sa aj doma takto chováš, tak zbohom. isto zaspí skôr ako ty.

gmartinka
autor
9. dec 2016

Pekny den dievcata 😉

sonicka223
9. dec 2016

no tak nič iné ako rozprávať sa samy so sebou im neostáva...keď tu niekto prosí o radu, názor, ale nič viac nechce povedať, a keď sa k niečomu snažia vyjadriť na základe ,,poskytnutých info"...tak ich autorka ešte zotrie...

lienka737
9. dec 2016

@obsadenemeno niektore osoby (myslim autorku) su tu fakt divne. Chces poradit a dockas sa utokov a urazok a este akych podradnych.
Jaaaj skoda reci niekedy...

obsadenemeno
9. dec 2016

@lienka737 presne tak....skoda reci aj pismenok..... 😕

gmartinka
autor
9. dec 2016

Sonicka som zotrela iba trapky 😉nie normalne baby

obsadenemeno
9. dec 2016

@gmartinka tak neviem, ako moj prispevok citujem: "tak vela sme nenapisali, lebo vlastne ani ty si vela nenapisala....tak neviem, nad cim sa budes zamyslat....." moze byt povazovany za urazlivy/trapny/hodny tvojej "inteligentnej" odpovede...... to mi prosim vysvetli, lebo vies, mne uz z toho sexu mozog makne...... 😨

marse
9. dec 2016

Baby to je tak ked clovek nesexuje, a ide mu to na mozog... to su uuuplne rozhádzané hormony

gmartinka
autor
9. dec 2016

Si proste Super obsadenemeno 👍