Ahojte baby
Mám 27 rokov.
Mamina s 2 ročným doma na materskej.
Mame celkom komfortný život takže s tej stránky sa nesťažujem.
Ide mi o to ci niektorá z vás riešila alebo vyriešila problém ako je neustále nervozita nespokojnosť zo všetkým podráždenosť malý je ako mala opička teraz už aj obdobie vzdoru .
Je to viac menej o uvedomeni si tých emocii alebo začať niečo brat ?
Beriem lexaurin večer mala som úzkosti atď.
Ale neviem ci na dlhodobo mi to pomôže keď to budem to aj tak chcieť vysadiť po dohode s lekárom.
Ale tento neustály pocit zlosti nervozity podráždenia videnia vo všetkom negatívne. ?!???
Rady tipy skúsenosti????
A z coho tie pocity zlosti nervozity podráždenia plynu?
@bebememe ja to znam, kdyztak mi napis zpravu, muzeme o tom pokecat 😅 ale odpoved nemam
Ja som sa vrátila o rok skôr do práce, v práci som mala psychohygienu oddýchla som si a potom aj ten čas s malým bol plnohodnotnejší 😊
Ďakujem baby 😘
Máš 27 rokov, komfortný život, zdravé 2 ročné dieťa a ty potrebuješ brať lexaurin??? Pokiaľ si nervná z dieťaťa, lebo ťa ten stereotyp nebaví, si extrovertnejšia osoba a nedávaš to doma (prípad mojej kamošky), choď do práce na 4 hodiny. Zmeníš prostredie, stretneš ďalších ľudí. Sedkanie doma s dieťaťom 3 roky je síce na Slovensku veľmi žiadúce, ale nie je to pre každú ženu. Aby sa tu niekto nezačal pohoršovať, aká som ja mať krkavčia, mám tri deti a s každým som bola doma 3 roky. Osobne si myslím, že 90% týchto úzkostí a stavov spôsobujú dokonalé životy, ktoré ženy sledujú na sociálnych sieťach. Pri sledovaní dokonalých žien, dokonalých matiek s dokonalými deťmi a dokonalými domácnosťami má skoro každá žena pocit, že niečo robí zle, že by mohola robiť viac hocičoho, že nie je dosť dobrá/pekná/akčná/zaujímavá …… a má stále pocit, že jej niečo chýba. Pritom má úplne všetko pod nosom, len to nedokáže vidieť. Smutné.
Proste sa začať tešiť z maličkostí a stále sa usmievať a kašľať na blbosti a všetko bude ok a hlavne naučiť sa zo všetkého si urobiť srandu aj zo seba