Mamicky, ako si vetraju hlavy vasi muzi, lebo tn moj ked ide von, tak pride az rano, ale len raz za pol roka. Inac sa perfektne stara o vsetko, len mam pocit, ze to uz psychicky nezvlada. Mame deti 3 rocne a 4 mesacne, sme manzelia 5 rokov a neviem, ako by som mu pomohla zresetovat, kedze so mnou doma vela zabavi tiez nema, som dost unavena. Dajte nejake tipy, co robia vo volnom case vasi muzi. Dakujem.
7 dní v týždni chodí hrávať hokej 😀
Moj behava, rekreacne aj sutazne, kazdy druhy den, vyvetra hlavu, zresetuje a vrati sa z behu iny clovek 😉 chodieval aj hrat futbal a hokej, no uz na to nema cas kvoli praci.
Ahoj môj má záľubu autá, poprípade nejakú techniku, popozerá si k tomu na PC, vyumýva, vyleští, napastuje náš vozový park, aj povysáva.A potom pomôže v kuchyni, alebo s malým stavia Lego prípadne rôzne autá, žeriavy.... 🙂
po veceroch namiesto telky sa hra na pc -na vojaka 🙂 zabija ludi 🙂 nepriatelskych vojakov
robi s ludmi a niektori zakaznici su proste debili tak sa necudujem ze potrebuje par odbachnut 🙂
celkom dobre to vyzera ta hra vselkde sa to deje raz je na lodi raz v nejakej arbskej krajine raz v dakom velkom modernom dome atd. pekna grafika len to strielanie by mna nebavilo..ale tak ja nie som chlap
nie som z toho nadsena ale je to lepsie akoby sa niekde flakal po vonku pil alebo tak..na aktivne sporty nema cas robi 8mesiacov v kuse bez vikendu a volne dni ma len v zime.
V pondelok volejbal v utorok fitnes alebo stredu tenis to v zime okrem toho chodí v sobotu a sem tam v nedeľu pozerať volejbal keď je zápas v telke pozeráme tenis volejbal šípky futbal ideme si zahrať v piatok squash keď máme koho k deťom no a v lete hrávame tenis kedy sa len dá od deti.a pozerá večer seriál.🙂
Moj si doma sadne pred Xbox a hraje sa, potom si s Xboxom da trošku trening tak pol hodinu. V lete chodime na prechadzky a hrajeme bedminton. Sem tam vybehneme niekam s kamaratmi alebo len tak ku kamaratom posediet ku vinku
Môj hra na bubnoch, na gitare Alebo na klavíri. Niekedy ide za kamošmi na pivo . 😉
cez zimu hrava hokej futbal chodi do fitka hra na gitaru chodi behavat a cez leto meni hokej za motorku ano obcas sa aj stretneme doma 😀 a niekedy ide von s chalanmi to vacsinou ked oslavuju narodky alebo meniny
No keď sa tak zamyslim, tak ten môj nechodí vôbec nikam. Sem-tam ide buď na hokej alebo hrať bowling. Cca raz-dva krát za polroka ide von s kamarátmi. Inak vôbec nič. Akurát rád pozerá letevie katastrofy. 😉
Moj hra 2x do tyzdna futbal, hrava sa na PS 3, ale to az vecer, ked ja idem spat, okrem toho chodi von s kamaratmi - nie casto.
Môj sa chodí kúpať do Podhájskej cca 3x do týždňa, 1 hodinové kúpanie v tej liečivej vode...
moj si na odreagovanie hra na gitare, alebo si pozera na nete co ine ... gitary. von nechodi, lebo zijeme v cudzine a tu nemame nikoho s kym by si raz za cas vysiel von. ked tak si robime spolocny program spolu cela rodina a snazime sa odreagovat na detskom ihrisku pri detoch alebo niekde pri vode a pod.
kedze ja som cele dni sama s detmi, dvojicky mame este doma, t a starsia je v skolke tak skor mam pocit ze na psychiatriu som zrela ja. 😝 ale ja tiez nikam nechodim, lebo nemam kam a s kym, takze moje odreagovanie je obcas si nieco precitat alebo teraz som dostala stepper, tak aspon nieco si pre seba spravit. 😝
moj je sportovy pilot, tak chodi na letisko. nastastie je tam detsky kutik 😀 😉
Moj hraje bowling,sipky,karty a cez leto tenis..cca 2 krat do tyzdna nieco z toho.
moj najradšej leží na gauči pred telkou - pozerá nejaký dokument, veľmi rád číta knihy - ale úplne mimo mojho vkusu, ale naj. sa asi hrá na počítači. - nejaká hra s tankami..... Ako malý chlapec.
Jazdi na motokarach, vzdy pride zniceny ale blazeny.
MM hrava hry (pc, PS3, 3DS a pod.). Pri tom si najviac oddychne. Mne osobne to nevadi. Niektore tie hry sa daju pozerat ako film, tak sa zabavim aj ja pri hackovani 🙂.
No a potom este oddychujeme spolu 😀
Mm závodně střílí. Jezdí jednou za 3 měsíce na závody a tam vegeti 🙂
moj sa chodi vyvetrat do lesa na štvorkolke,domov pride ako novy clovek 😀
@bonaqa2013 tie tanky sa hraja aj moj 🙂 vlastne vsetcia chlapi v mojom okoli okrem tatina a svokra 😀
moj vo volnom case vacsinou sedi za PC a cita si nove info o vsetkom moznom.. inak jeho hobby su deti /to tak bolo aj predtym ako sme mali vlastne/, opravovanie blbosti v domacnosti a vylety s nami.. takze kazdy vikend niekde sme a najlepsi relax je, ked deti zaspia v aute a my sa mozeme vozit.. toto bola nasa zaluba este davno, davno pred detmi.. :D
@bonaqa2013 Pred časom hral aj môj tanky aj so synom vytvorili duo na dvoch noťasoch a tam ich dobre kosili všetkých. 😀 Už ich to prestalo baviť. Inak hrá raz za týždeň v robote futbal cca 2-3 hodinky, dojde okopaný s modrinami a potom sa týždeň lieči.
@stefka33 no nechápem čo ich to tam baví. viem o tom, že sú tam porobené rozne skupiny, ktoré hrajú spolu, ale aj tak mne by sa to nechcelo. Je to úplne mimo mojho záujmu.
@jana_eyre tiež sa rada vozím v aute. len tak si sadnúť a šoférovať.
Obdivujem vase polovicky ten moj resetuje doma na gauci pred telkou sem tam limpopo 😀 .....ked uz je toho dost aj na mna dohodneme sa z mojou sestrou a ideme partia von...vecera biliard sipky pivko poho vecer 😉
@janaff Ahoj. MM chodí s kamarátmi každý týždeň podvečer na 2 hodinky hrať futbal.Potom pivko, ak nie je autom a domov. Okrem toho už len spoločné prechádzky s deťmi a keď nás prídu pozrieť priatelia (alebo my ich).