Čaute baby, som 10tt a od kedy som tehu som si všimla, že mam extremne zimnice…vždy som bola zimomravá ale nie až takto, že je pre mňa ťažké sa večer dostať do sprchy lebo sa bojím tej zimnice 🙈 Zimnicu po sprche mám brutálnu a zbelejú mi na pár sekúnd/minút prsty na rukách…veľa som si čítala o Raynaudovom syndrome, ale tak také biele ich až nemám, skôr len veľmi zosvetlie pokožka na takú mramorovú, že mi presvitá každá žilka..Nemáte skúsenosť? V stredu idem k lekárke, tak sa jej na to určite opýtam, ale mám to od začiatku, no všetky výsledky aj krvné mám v najlepšom poriadku.
@bolarazjedna áno vyšetrovali, aj skrz toho, že máme v rodine ochorenie štítnej žľazy a všetko bolo super…dr. ešte povedala, že dlho nevidela tak ukážkové výsledky 🤷♀️ až ma to prekvapilo😅
Klasika. Mne bolo v celom prvom trimestri stale zima. Vsetko su to hormony, patri to k tehotenstvu. Neboj prejde to. Teraz som treti trimester a stale mi je teplo 😄😄😄
@zenulkaaa ďakujeem pekne, no tak ja si tiež myslím, že to je asi len normálne 😅 na teplo sa tešim už 🙏🤣 aktuálne teda 🙏🤣 potom to bude určite otravné
a reaguju ti tie orsty len na zimnicu?Ci aj na chlad,napr ked je vonku zima a aj cez rukavice mas biele prsty?
@elmivelmi len na zimnicu a dokonca jedine po sprche 🙈
Nikdy sa mi to cez deň nestane ale večer po sprche vždy. Stale neviem pričinu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Hormóny stítnej žľazy ti vyšetrovali? Ja som mala zimnicu v 1.trimestri a aj som mala zhoršené výsledky (dlhodobo beriem lieky), po úprave dávky aj zimnica zmizla.