Trhliny/strie a veľmi bolestivý opuch v podbrušku

frankfurtanka
6. dec 2013

ahojte, som momentalne v 37./38. tyzdni a mam asi 3 tyzden ohrobne strie po celom tele brucho, stehna, ramena, boky (predtym som mala len tak par z coho som sa velmi tesila), z casti su to ale riadne trhliny. ani kremovanie tomu zial nezabranilo. najhorsie je to na podbrusku, mam tam ohromne cervene trhliny a opuch velky asi ako dlan. ohromne to boli aj stipe ale aj svrbi. no dotykat sa toho skoro vobec nemozem, tak velmi ma to boli. cremujem to sudokremom uz asi tyzden, predtym som tyzden vyskusala bepanthen, ale akosi mi to nepomaha, a aj to cremovanie je velmi bolestive. aj pod sprchou to ledva vydrzim a boli to ci lezim, sedim, alebo stojim, akonahle pride nejaky pohyb je to krute. ja neviem, ci je to horsie cez den alebo v noci, no nemozem spat, ked mam bolesti, tak ma to vycerpava.
mate s niecim takym podobne skusenosti? museli ste to tiez len vydrzat, ako mi to povedala doktorka aj porodna asistentka?
mate nejaky recept, cim by som znizila bolesti, alebo sa to zahojilo?

budem vdacna za kazdu radu, ja uz som z toho tak strasne nestastna.

luba28
7. dec 2013

nemam s tym skusenosti,ale myslim si,ze by si mohla v lekarni kupit nejake lokalne anestetikum vo forme kremu,........aspon by ta to tak nebolelo,.......

frankfurtanka
autor
9. dec 2013

ahojte zienky,
to mi nikto nevie poradit, som tu s takymto problemom celkom sama?

maykaaa1122
9. jan 2017

pomohol mi na to krem proti striam od Bepanthenu, pekne vonia dobre sa roztiera a je po nom naozaj vlacnejsia pokozka, nemala som taky pocit napatia

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre