Ahojte,menzes mi mešká druhý deň,a akurát mi začalo špinenie,šli by ste si na pohotovost po duphastom aspoň? Biochemické presne takto som mala doma mesiace dozadu,to som bola 4+3tt
Držím palce... Toto je na prírode.
Ja som dostala lieky hned ako som,zistila., ze som tehotna. Lebo som namiesto ms len spinila
( a neskor aj krv.ako pri menstriacii). Takze urcite chod k lekarovi ,,cim skor,,tym lepsie.
Mala.som,utrogestan plus duphaston. Drzim palce 🙂
@tim23
@gabika029
@snowflakenel ja viem,že je to na prírode,ale už to nechcem zažiť zas,ak môžem malou troškou pomôcť tomu aby to vyšlo 😢 bola som,zdrbala má najviac ako mohla,že akože čo si myslím,že progesterón sa predpisuje len tak ako si zmyslím,dokonca mi neodporúčala kontaktovať ani svojho lekára,ale tam prísť o týždeň na kontrolu.HCG mám 60,čo je fajn.. nasadila som si aspoň ascorutin,keď už nič,a už len držať bublinke palce 🤞
V pondelok normálne zájdi za svojim gynekológom 🙂 bude to dobré neboj
Ozaj, a vela oddychu. Mne doktor kazal hlavne lezat pri spineni a krvacani. ( mozes mat aj placentu nizko) .
Ja som splnila do 9tt a to som brala ascorutin a vkladala progesteron každý večer. Predpísal mi tam môj gynekológ. A samozrejme odpočinok na lôžku žiadne behačky
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tam ti veľmi nemajú ako pomôcť v takomto tt. Mne odporučili ascorutin a potom mi môj gynekológ predpísal duphaston