Špinenie v 5. týždni

25. okt 2024

Ahojte,menzes mi mešká druhý deň,a akurát mi začalo špinenie,šli by ste si na pohotovost po duphastom aspoň? Biochemické presne takto som mala doma mesiace dozadu,to som bola 4+3tt

tim23
25. okt 2024

Tam ti veľmi nemajú ako pomôcť v takomto tt. Mne odporučili ascorutin a potom mi môj gynekológ predpísal duphaston

gabika029
25. okt 2024

Držím palce... Toto je na prírode.

snowflakenel
25. okt 2024

Ja som dostala lieky hned ako som,zistila., ze som tehotna. Lebo som namiesto ms len spinila
( a neskor aj krv.ako pri menstriacii). Takze urcite chod k lekarovi ,,cim skor,,tym lepsie.
Mala.som,utrogestan plus duphaston. Drzim palce 🙂

autor
25. okt 2024

@tim23
@gabika029
@snowflakenel ja viem,že je to na prírode,ale už to nechcem zažiť zas,ak môžem malou troškou pomôcť tomu aby to vyšlo 😢 bola som,zdrbala má najviac ako mohla,že akože čo si myslím,že progesterón sa predpisuje len tak ako si zmyslím,dokonca mi neodporúčala kontaktovať ani svojho lekára,ale tam prísť o týždeň na kontrolu.HCG mám 60,čo je fajn.. nasadila som si aspoň ascorutin,keď už nič,a už len držať bublinke palce 🤞

tim23
25. okt 2024

V pondelok normálne zájdi za svojim gynekológom 🙂 bude to dobré neboj

snowflakenel
26. okt 2024

Ozaj, a vela oddychu. Mne doktor kazal hlavne lezat pri spineni a krvacani. ( mozes mat aj placentu nizko) .

24natalia11
26. okt 2024

Ja som splnila do 9tt a to som brala ascorutin a vkladala progesteron každý večer. Predpísal mi tam môj gynekológ. A samozrejme odpočinok na lôžku žiadne behačky

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre