som v 37 tyzdni, mam teplotu 37 stupnov, kaslem, kycham, na teplotu uz nemozem ziadne tabletky, bojim sa, aby to nejak neubilizilo babatku, prosim poradte
dakujem 🙂
Paralen môžte na teplotu. A ak aj kašlete, tak radšej choďte k svojej lekárke nech vám dá nejaké lieky, ktoré môžte.
v tomto stadiu tehu uz babatku takato viroza vyvojovo neuskodi. nasad si vit C, minimalne pol gramu kazde 2h. vit D. med, citron, vyluhovat zazvor na caj. pi 100% dzusy. teplota 37 nie je vazna. moc sa neobliekaj, nech sa teplota moze prirodzene znizovat, neprikryvaj sa. na lieky zabudni. o 3 dni budes fit, ci uz s liekmi alebo bez. to si zapamataj aj pre babo. najprv treba 3 dni skusit vydrzat, nasadit vit, klud a ked sa nezlepsuje az potom sa ist poradit s dr...
ktore ziadne tabletky nemozes? 37 nie je teplota, paracetamol mozes , mozes inhalovat a mozes aj niektore druhy antibiotik, kde je problem?
37 nie je nic... len sa ochladzuj a vela pi, ziadne tabletky, naco...
Teplota sa zráža od 38 stupňov, zatiaľ oddych, pitný režim a daj si čaj s citrónom 😉
aj ja som bola v case porodu nachladena a dokonca sa mi urobil aj herpes v nose a malemu nic nebolo, vitaminy, caje a oddych a pri teplote nad 38 kludne paracetamol, babu vobec neublizis 🙂
ja som tiez bola tusim 3 tyzdne pred porodom chora, ale tak, ze teploty som mala vyse tyzdna, antibiotika som odmietla, takze som len oddyzchovala, teploty somzrazala az ked boli nad 38, a to paralenom.... hlavne oddychuj 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Myslim, ze jedine co mozme my tehu je paralen. hod si to do vyhladavaca, ci sa nemyslim, ale myslim, ze paralen sa moze. 37 vsak nie je este teplota. Dodrzuj pitny rezim, oddychuj a uvidis neskor ci teplota vystupi alebo klesne. drzim palce 🙂