Ahojte bola som na predoperačnom koli 3 sexii ktorá má o chvíľu čaká. Z výsledkou my len povedala ze mam anemiu ako vidíte na výsledkoch hemoglobínu 114.Predpisala mi ferretab 1 ráno myslíte že to pomôže nebude to problém pri cisárskom? . Mala som aj busenie srdca ale odkedy beriem ten ferretab cítim sa lepšie.Co hovoríte na výsledky ak sa niekto vyzná ostatné hodnoty sú v poriadku? Bola tu niektorá s podobným problémom a mala plánovanu sekciu ako vám to dopadlo? A čo babo bude v poriadku? Ďakujem
Ja som mala hb 104 a pracovala som denne/nocne v nemocnici do 32tt 🤷🏻♀️ Po sekcii hb 99 a nebolo mi vobec nic, vecer som mala sekciu a vstala som ako hociktoré ine rano a dieťa som uz z ruky nepustila 👌 hlavne sa neopustaj, 114 fakt nie je nic strasne, uplne lahka anemia
@lenuska333 vôbec nemáš zlé výsledky, ja som mala také isté pri oboch tehotenstvach, aj nižšie. Brala som tabletky az do pôrodu.
@lenuska333 odporucam k tym tabletam dokupit aj sirup Floradix- ja som brala aj tablety aj sirup(20ml denne)- neposobi na travenie ani stolicu- po konzultacii s hematologickou a za 3 tyzdne mi stupol hemoglobin zo 109 na 116
Dobrý deň. Som v 26 tt a dnes mi lekár z výsledkov povedal, že mám nízke železo t.j. hemoglobín mám 104 a erytrocity 3,41. Mám brať Globifer Forte. Veľmi sa bojím o bábo. Pred dvoma rokmi nám totiž deň po pôrode z nevysvetliteľnych príčin zomrelo bábätko. Teraz opäť čakám bábo, som na rizikovom, veľmi si na všetko dávam pozor, a preto som veľmi smutná z tých mojich hodnôt hemoglobínu. Bral niekto Globifer a pomohlo? Mal niekto podobné hladiny hemoglobínu v tehotenstve? Ďakujem krásne za odpoveď.
@sabisi nie,floradix je volnopredajny…a globifer som uzivala na obed s vitaminom C, a potom jeden vecer aj spolu s tym sirupom floradix..tym,ze Globifer obsahuje hemove zelezo, tak nie je vstrebavanie ovplyvnovane stravou,myslim,ze to aj v pribalovom letaku je uvedene, takze je v podstate jedno kedy sa uzije…aj hematologicky som sa pytala,ci mozem vecer ten druhy globifer aj s tym sirupom a povedala,ze urcite,ze to je jedno..ja som brala rano horcik, preto som si davala zelezo na obed…
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lenuska333 nieje to až tak moc a tie tabletky to zvýšia určite 🙂 plus aj stravu si dávaj bohatú na zelezo