Ružový výtok po pohlavnom styku v tehotenstve

monika8634
2. dec 2020

Ahojte babenky. Chcem sa len opýtať či ste niektorá po pohlavnom styku mala ružový výtok v tehotenstve. Som 22.tyzdni a teraz neviem či mám ísť k doktorovi keď nemám žiadne bolesti alebo je to v poriadku po styku.

maaji
2. dec 2020

@monika8634 určite to není v poriadku .

mmoni89
2. dec 2020

@monika8634 Áno môže sa to stať po pohlavnom styku

majamat
2. dec 2020

moze sa to stat. krcok je prekrveny a pri styju dochadza k podraydeniu sliznice krcka.

diana999
2. dec 2020

@maaji podľa mňa je😀😀😀

bagre
2. dec 2020

nebežala by som k doktorovi ak je to len po styku, treba si dať pauzu a potom len jemne

julka1990
2. dec 2020

ano je to normalne po styku, pokial je to len po nom .. ja som to spomenula aj gynekologovi na poradni a nič mi na to nepovedal ..

nikpa
2. dec 2020

@monika8634 pokial to bol naozaj len výtok, žiadne krvacanie a zastavilo sa to, nerobila by som z toho paniku

helcanw
2. dec 2020

@monika8634 ja som mala ale v 13tt, vystrašená som samozrejme utekala k lekárovi, ktorý povedal že je všetko ok, že to bude len následok styku. Ale samozrejme keď sa ti niečo nezdá radšej sa daj skontrolovať 🙂

monika8634
autor
2. dec 2020

@helcanw nič som nemala kým sme si nedali sex 🙂 pohyby cítim tak si myslím že to bude tým. Dáme si radšej prestávku 😄

nelca0510
2. dec 2020

@monika8634 stalo sa aj mne. Treba mať jemnejší styk. Všetko tam dole je viac prekrvenie a môže sa stat, ze sa nejaká zilka pretrhla

nevenka
2. dec 2020

Mne sa to stalo 2x, fakt len taky slaby ruzovy vytok, dala som si par dni Ascorutin, gynekolog len povedal, ze mohla zilka prasknut, vsetko je v poriadku, uz som v 37 tt.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre