Reverz na odchod z nemocnice

anickaa123
5. dec 2016

Ahojte myslíte že má pustia z nemocnice keď podpíšem reverz a prijali ma iba včera?

maminkasisa
5. dec 2016

opytaj sa lekarov, nevieme, preco Ta prijali, ako sa citis a preco chces ist domov.... podla mna Ta tam nepriviazu a nebudu drzat na silu, je to na Tvojom zvazeni, preco chces ist domov....

anickaa123
autor
5. dec 2016

@maminkasisa ja som mala bolesti v podbrušku na pravej strane tak mi urobili ultrazvuk zobrali krv a moc ale nic nezistili tak ležať môžem aj doma no nie a už mi je ovela lepšie keď mi dali infúziu a domov potrebujem ísť koli úveru ideme podpísať do za zmluvy

suge
5. dec 2016

Nemocnica nie je väzenie, nikto ťa tam nebude držať násilím. Ale zase to nie je ani holubník.😉

dilino
5. dec 2016

mňe sa to vypomstilo a poriadne tiež som bola v nemocnici na neurologii mala som bolesti hlavy nič mi nezistili tak šup ho domov lenže už sa ozyval skryty epileptický zachvát už ma tak bolela hlava že som sa musela vrátiť nazad do nemocnice lekár sa ma pýtal ste si ista že podpišete papier idete domov a ja že áno najmudrejšia milionkrát som to oľutovala v pripade že sa vám niečo údeje a vy pridete sama alebo donesie vás zachránka mi to musime hlasiť nemocnici na riaditeľstvo a nemocnica úpovedomi zdravotnú poisťovňu všetko si musite platiť žiaľ aj tak bolo podpisala som papier a však ake bolo prekvapenie ked mi prišlo z poisťovňe asi po 4 dňoch platiť lieky . injekcie, infúzie šup ho tam takmer 300 eur za 3 dni tak že bola to veľmi veľmi zlá spomienka nikdy viac by som nebola taka hlúpa a dala si povedať od lekára čo by som tam kvačala ale na vlastnu žiadosť by som viac neodišla a ostala tam aj keby sa mi nepáčilo.

stastnablcha
6. dec 2016

tak si uz velka, vies ze ked si hospitalizovana tak asi nie len tak zo srandy.. popytaj sa lekara ci je tvoj stav taky ze mozes domov

keira
5. mar 2018

@dilino co ti nasli?

agathachristie
5. mar 2018

Pokiaľ tvoj pobyt v nemocnici nenariadil súd sú povinní ťa pustiť. Ak ti nebudú chcieť dať podpísať reverz môžeš proste odísť. Nemocnica nie je väzenie a reverz slúži na ich ochranu, že ťa poučili o rizikách.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre