Psychické problémy v tehotenstve

1. okt 2020

Ahojte mamičky chcem sa vás opýtať ale hlavne by som poprosila reálne skúsenosti, tie ktoré ste mali počas tehotenstva velmi zle psychické stavy, myslím až také že ste mali skoro každý den velku úzkost, nechuť do jedla, mali ste pocit že sa zbláznite.Mali tieto stavy dopad na babatko? Narodilo sa vám choré bábatko ? Poprosím reálne skúsenosti.Dakujem.

lauriema
1. okt 2020

Ahoj napíš mi internú správu

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kikusha2212
1. okt 2020

Ked ona ma pisat tu o svojich skusenostiach aby to vsetci videli, preco ty pises ako anonym?

kikusha2212
1. okt 2020

A k teme ano, vsetky tieto stavy sa mozu preniest na dieta a potom zaziva uzkosti, depresie a pod.tiez.

deti95060810
1. okt 2020

tiež by som sa vyjadrila len v IP.... nebudem tu zdieľať niekomu niečo keď on je anonym... 😉

suzie26
1. okt 2020

Pri jednej dcére áno pri druhej nie 🙂

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mell27
1. okt 2020

Odporúčam ti prečítať si túto knižku....

janulka182
1. okt 2020

@strapatapupava podla tvojho prispevku si tu psychicky labilna jedine ty. keby si nemali zakladat rodinu ludia, ktori pocitia nejaku uzkost, tak by ludstvo vymrelo. si autorke teraz hrozne pomohla, kedze je uz tehotna. vidno, ze rozumies tejto problematike. dakujeme za tvoj nazor a teraz šup šup nazad do jaskyne. 😠

elizuella
1. okt 2020

@strapatapupava no cauko, co potom ludia s velkou predispoziciou na rakovinu, cukrovkari, obezni? Tiez radsej nech si nezakladaju rodinu? A co prilis rozmaznani ludia, prilis chudobni a prilis bohati, co sa nevedia vpratat do koze??

autor
1. okt 2020

@strapatapupava v niečom máš pravdu... lenže človek dopredu nevie aké stavy bude mať v tehotenstve, keby že to viem, nikdy do toho nejdem.

autor
1. okt 2020

@mell27 čo je to za knihu?

autor
1. okt 2020

Sú tu aj ženy čo mali reálne skúsenosti ? Ako sa majú ich deti?

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
1. okt 2020

@suzie26 a nejako sa to prejavilo na dcérke?

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
1. okt 2020

@strapatapupava ale máš reálnu skúsenost? či iba že jedna baba povedala?

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janulka182
1. okt 2020

@strapatapupava to co znamena, ze "rob ako uznas za vhodne" 😀 kto pise, ze ide o mna? ide o autorku. a taketo veci, ze ju to stretlo pocas tehotenstva, si nenaplanujes. taktiez poporodne depresie si clovek nevybera. prosim ta uz "nerad", lebo nikomu svojim nazorom nepomahas. co chces dosiahnut? o co ti ide? ale dolezite, ze si napisala, ze "na toto som prisna". co akoze sa ma teraz kazdy s tebou poradit, ci je vhodny na rodicovstvo. no zelam ti teda pevnu stabilnu psychicku rovnovahu po cely zivot! bodaj by ta taketo neduhy nikdy nestretli.

janulka182
1. okt 2020

autorke: prosim ta nebav sa s nou, z neznamych dovodov sa ta snazi vydesit. zrejme jej v minulosti niekto ublizil, tak sa snazi si to tu kompenzovat. to co sa ti deje, je vplyvom hormonov. zdover sa gynekologovi a nepocuvaj taketo prechytrale truby.

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janulka182
1. okt 2020

@strapatapupava prosim ta posluchni a bez sa schovat niekam. to co pises nema ani hlavu, ani patu.

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janulka182
1. okt 2020

@strapatapupava ano prechytrele truby. to su take, co prd vedia a hraju sa, ze zozrali vsetku mudrost sveta. comu nerozumies?

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janulka182
1. okt 2020

@strapatapupava a je super, ze si sa v mojom prispevku pre autorku nasla. gratulujem, si sikovna.
a uvedom si, ze o taketo nazory nikto nestoji.

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janulka182
1. okt 2020

@strapatapupava presne. ani ja nerozumiem, ked niekto hejtuje.

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janulka182
1. okt 2020

@strapatapupava tak preco tu prispievas, ked zeny su take.....? ja sa snazim autorku uchranit od takychto nezmyslov, lebo je tymto nepomahas. moj charakter z par viet nespoznas.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre