Ahojte, 5 dni mi meska ms, test pozitívny, ale dnes som sa zobudila prechladnuta. Stále kycham a smrkam. Môže aj obyčajná nadcha ublizit plodu? Oddychovat sa mi moc pri prvom dieťati nedá 😒
Akože pokiaľ nemáš nejaké extrémne teploty tak nie, neboj sa. No jednoznačne si nájdi viac času na seba a oddych, teraz to moc nepodceňuj ako keby si nebola v tom.
@petronellla87
@mimisram ďakujem, to je ako naschval. Skusim oddychovat a viete mi poradiť, čo si mozem dat? Alebo radsej nic?
Sucitim s tebou, ja som bola toto tehotenstvo chorá už asi 3x a mám doma 1,5 ročnú raketu, ri nej sa tiež nedá moc oddychovať 😄 do nosa som si dávala morskú vodu, hrdlo som kloktala slanou vodou a sú aj pastilky na cmulanie pre tehotné, keď som mala zavalene dutiny naparovacia som sa nad kamilkami a keď mi bolo najhoršie dala som si paralen
Neboj sa, neublíži. Ja som pri druhom tehotenstve dvakrát prekonala koronu, tá prvá bola fakt že úplne na začiatku tehu a nebol to práve najľahší priebeh. Tehotenstvo inak bez problémov, výsledky ok a malý má 16 mes. a zdravý chlap(ček) 😉 Paralen je ok.
@murko14
@petronellla87 ste zlate. Teraz lezim keď mala spinka a inhalator s vincentkou mozem pouzit?
Ja som bola chora na zaciatku kazdeho tehotenstva, dokonca 1x som mala aj covid. Aj teploty a deti su tu a v poriadku. A davala som si aj Jox, aj Olynth do nosa, Paralen, pri 1 dietati, aj ATB, Stoptussin, Ibalgin, lebo som netusila, ze som tehotna, vtedy som to zistila neskor. Ta imunita je v tehotenstve celkovo znizena, takze tehotna raz dva daco chyti.
Ja som bola chora furt, a vsetko je v poriadku. Inhalovat mozes
horucka ano, inak nie. A normalne paralen.
Jasné, kľudne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nádcha nie, skôr keby si mala horúčku