Pozitívny tehotenský test a bolesti v krížoch

10. feb 2022

Ahojte
Podľa poslednej ms by som mala byt 6+1tt robila som si tehotensky test v čase očakávanej ms ciarocky boli krásne silné. No mam sem tam bolesti v krížoch tlak v brušku niekedy a práve aj hnačku všetko akoby som mala dostať ms......tak sa chcem spýtať iba ak by som bola v takom štádiu tehotenstva ze plod môže odplávať ešte spolu s ms tak by čiarky boli slabé ci? Je vlastne v tomto týždni možne že moje vytúžené bábätko odpláva spolu s MS bez toho aby som to vedela??

nikol789
10. feb 2022

Ahoj, ja som na začiatku mala tiež hnačky a pocit ako keby mala prísť Menstruacia, dnes už začínam 9 mesiac.
Držím palce 😊

ailiba
10. feb 2022

Všetky tieto príznaky som mala aj ja a mam zdravého chlapceka. Samozrejme potrat je vždy možný, keď plodik nie je zdravý, tak sa potrati. Ale v tomto štádiu by už malo byť srdiecko💗. Potrat by si určite poznala podľa silného krvácania a bolesti. Ale to tiež nemusí byť pravidlo. V druhom tehu dom presne 6+1 začala silno krvácať a na pohotovosti ma po vysetretreni otočili späť, že je všetko v poriadku... A bolo.
V každom prípade sa neobávaj, to co popisujes je úplne normalne a na nič zlé nemysli a užívaj si tehu💞😍.

autor
10. feb 2022

@nikol789
@ailiba ďakujem vám krásne aspoň trocha ste mi upokojili dušu ♥️

nika12323
10. feb 2022

Ahoj ja som práve v 9 týždni .. a tiež som mala na začiatku kŕče v podbrušku aj hnačku , presne ako pred menzesom take iste bolesti, ale chvála bohu ms nedorazila 😊
Podľa mna je to normálne Lebo sa rozťahuje maternica 🙂

ivus32
10. feb 2022

Ahoj nechcem ta strašiť, ja som mala vždy iba bolesť v krížoch dievčatko mi zomrelo v 17tt a dnes opäť potvrdený MA len menšia bolesť v krížoch tak som pre istotu išla, žiaľ plod zodpovedal 6+5tt a podla ms 10+1tt.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre