Pálenie záhy a Rennie tablety

lienka1701
8. dec 2015

Kocky papali ste niektora pocas tehu rennie tabletky na palenie zahy? Mala som ich aj pri prvom tehu to bolo pred dvoma rokmi no boli nejak ine aj balenie a vtedy len s pomarancovou prichutou...pomahali tak som si ich kupila aj teraz...no uz sa volaju rennie ice ine balenie a vedlajsie ucinky svrbenie koze...beriem ich od soboty naposledy som jednu uzila vcera...najprv ma skrabalo len brusko comu som nepripisovala vaznost ved sa koza roztahuje som v 34tt no dnes ma svrbi cele telo...zacalo to v noci tak ze ci som sa nejak nespotila prezliekla som periny aj pyzamo dala prat osprchovala sa natrela kremom chvilu bol pokoj a zas tak ci niektora ste nemali tiez taky problem dakujem

bajana
8. dec 2015

@lienka1701 ja si davam Rennie, je pravda, ze ma zase zacali svrbiet nohy (prvy krat okolo 20.tt), ale nespajam to s tymito tablekami...brala som ich aj v medziobdobi a nohy nesvrbeli...ale podla toho, co pises, to veru skusim odsledovat, mozno to suvis ma...

lucyn77
15. dec 2015

@lienka1701 mne v lekarni odporucilu gaviscon ze je setrnejsi ako renie

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre