Kocky papali ste niektora pocas tehu rennie tabletky na palenie zahy? Mala som ich aj pri prvom tehu to bolo pred dvoma rokmi no boli nejak ine aj balenie a vtedy len s pomarancovou prichutou...pomahali tak som si ich kupila aj teraz...no uz sa volaju rennie ice ine balenie a vedlajsie ucinky svrbenie koze...beriem ich od soboty naposledy som jednu uzila vcera...najprv ma skrabalo len brusko comu som nepripisovala vaznost ved sa koza roztahuje som v 34tt no dnes ma svrbi cele telo...zacalo to v noci tak ze ci som sa nejak nespotila prezliekla som periny aj pyzamo dala prat osprchovala sa natrela kremom chvilu bol pokoj a zas tak ci niektora ste nemali tiez taky problem dakujem
@lienka1701 mne v lekarni odporucilu gaviscon ze je setrnejsi ako renie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lienka1701 ja si davam Rennie, je pravda, ze ma zase zacali svrbiet nohy (prvy krat okolo 20.tt), ale nespajam to s tymito tablekami...brala som ich aj v medziobdobi a nohy nesvrbeli...ale podla toho, co pises, to veru skusim odsledovat, mozno to suvis ma...