Ahojte som 7tt, som po ivf a od začiatku tehu ma trápia mokré sny s orgazmom a vždy po ňom sa zobudím na strašné kŕče. Už sa mi to stalo asi 5x, možno viac. Tým snom neviem nijako zabrániť. Je to normalne? Nemoze to ublížiť malému?
Tiez som to mala v prvom tehotenstve, teraz nic. Skoda😂 neboj, vsetko je ok
Ja som to mavala, ked som cakala chlapcov, ale fakt, ze na toto som prisla az casom. Mam 2 chlapcov a 1 dievca, dalsie dievca cakam. Pri tomto poslednom absolutny nezaujem o sex a toto v noci v spanku sa mi stalo asi 2x. Predtym, ked som cakala chlapcov, tak celmi casto. Nic sa nam nestalo, len bolo to take cudne. A bolestive obcas, tie krce.
V prvom tehu som to aj ja párkrát zažila počas spánku, ale neriešila som to .
Aj ja som to mala ráno som sa na to budila zo spánku. Ale pre mňa to bolo strašné lebo som mala tak silné kŕče pri tom v maternici že som si myslela že potratim strašne to bolelo. Ale len v prvom trimestri do cca 9 týždňa potom to prestalo a malý v poriadku🙂
Ináč sa to stalo aj mne počas tehu pri chalanoch ale ako čítam vyššie každá tu to mala pri chlapcoch 😀,takžeuž vieš pohlavie svojho dieťatka,neboj netrvá to celé tehu,len v prvom trimestri.Držím palce aby všetko dobre dopadlo a mala si krásny bezproblémový pôrod v termíne.Orgazmus neuškodí bábätku neboj maternica len preto bolí,že je viac prekrvená,čiže dostáva bábo viac živín.
COZE???To fakt je nieco take mozne?Ako to myslis ze orgazmus pocas spanku?Nikdy som o nicom takom veru nepocula 😳
@maminkadeticiek jasné, že sa to deje.Velmi príjemné sny 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mala som to rovnako v prvom tehotenstve. Mala som rizikove, takze sme mali v 1.trimestri zakazany sex a mne sa toto dialo v noci 🙂) a tiez velmi intenzivne a az bolestive krce z toho orgaxmu som mala, ze ma to zobudilo. Inak sa mi to potom stavalo v zivote len parkrat. Ale babo bolo ok, neboj.