Ahojte ak mate niektorá skúsenosť
Moze mi pldoova voda unikat napr ze raz za deň zaznamenam a potom až na ďalší deň ráno po troške ? Volala spm k dr povedala mi ze mam skúsiť zachytiť na vlozku a prísť ale od rána som nezachytili nič stalo sa mi to 2x vždy večer a dnes aj ráno inak nič tak neviem ci to nie je vytok len mam 9 dní do tp a určite k dr zájdem ako mi kázala len aby sok bola dovtedy kľudnejsia možno
Ďakujem
@ornela_tn super ďakujem lebo myslím ze to je voda jectam aj primes výtoku ale naozaj po troskách. Bojim sa infekcie keď vám takto týždeň odtekala boli ste doma si č nemocnici alebo vám dali lieky ? Viem ze keď je väčší unik dávajú sa atb
Mne sa takto spustila voda po poradni v 35tt, hneď poobede odišla zátka (to som ešte myslela že výtok). 5 dní mi tak po troške vytekala voda hlavne keď som sa zodvihla z postele po dlhšom ležaní. Na piaty deň som to už nevydržala s nervami išla som do nemocnice kde ma najprv presviedčali že je to moč lebo roztok na test vody sa nesfarbil. Nakoniec mi vložili tampón počkali sme a zistilo sa že je to ozaj voda tak som rovno ostala odrodiť vyvolávačkou kvôli riziku infekcie
@kristina2904 bola som doma, doktor mi poveda, že aspoň týždeň nech ešte vydržím a na 5-ty deň sa dcéra narodila
@kristina2904 no ja som pred necelymi 2 r dostala z ambulancie temesvaryho roztok (mozes si vypytat) a pokyn, ze akonahle vyjde pozitivny, asap porodnica. Veru tak sa aj stalo, zacalo to po kvapkach (ked stiahnes zvierace, nevies to ovladat a zadrzat ako moč), dala som si odlicovaci velky tamponik dole a po par hodinach obliala roztokom a zmodral, vysiel. Asap sme sli do porodnice. Tam mi povedali, ze do 48 hod od odtekania plodovej musi byt dieta vonku aby nedostalo infekty a ine veci. Hned mi nasadili antibiotika a cakalo sa. To mi neskor ked som kvoli brusnemu pruhu chodila s malou do detskej fyzio nemocnice povedali aj lekari...ze ake deti im chodia ktore boli narodene dlho po odteceni plodovej...ze sak to sa ma riesit asap, ze oni to nechapu. Ze mna osefovali vyborne, mala zdrava stastna, nar. V 35 tt.
Inak to, ze mas ist asap do nemocnice pisu clanky aj na nete. Este odporucam nechat si tampon/vlozku a oni ti v nemocnici spravia test.
Urcite moze. Preto by si uz mala mat aj nonstop vlozku ze ak nieco vedia spravit rozbor ci je to plodovka alebo nejaky vytok.
@kristina2904 ahoj, urcite odporucam nosit vlozku, ale tu poporodnu velku a dat si to skontrolovat, prip si vypytat roztok, ak je to mozne. Ja som lezala v nemocnici a po kvapkach mi odtiekla voda, zistili mi ureoplazmu a spravili mi akutnu sekciu v 30tt. Ale teda vlozku mi kontrolovali kazdy den. Nechcem ta vystrasit, len poradit 🙂inak som podobny pripad tomu mojmu nepocula 😅Drzim palceky 🥰
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
mne to takto odtetekalo skoro týždeň, môžete byť kľudná. Všetko ok. Ráno choďte k doktorke a uvidíte